Timisoara

Anunt Gold Servicii de curatenie pentru scari de bloc in Timisoara

Firma Claudia Clean din Timisoara presteaza servicii de curatenie in scari de bloc din Timisoara, periodic, in baza unui contract la cele mai avantajoase preturi din oras. Pachetele de servicii sunt concepute si personalizate in functie de nevoile clientilor ...

Sfaturi utile pentru servicii de deratizare

Sfaturi utile pentru servicii de deratizare

Detalii anunt

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1547

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Sfaturi utile pentru servicii de deratizare

Succesul firmei din Timisoara cu clientii in proiecte de deratizare se bazeaza pe contactul direct pe care il stabilim cu beneficiarii servicilor noastre, fapt ce atrage dupa sine o inbunatatire a calitatii serviciului si satisfactia. Deratizarea presupune tratamente impotriva a sobolanilor si a soarecilor. Ambele specii sunt rozatoare si se caracterizeaza prin faptul ca dispun de 2 perechi de incisivi in continua crestere, care trebuie in permanenta tinuti la o anumita marime, rozand din acest motiv orice fel de materiale. Sobalanii in special sunt rozatoare care prezinta diferite capacitati cei transforma intr-o specie dificil de eliminat. Se adapteaza usor la orice mediu, se misca cu rapiditate si au o enorma capacitate reproductiva.

Exista o serie de masuri preventive care trebuie aplicate in vederea evitarii aparitiei unei infestari si anume:
1. Conceperea unui mediu ostil, stabilirii de cuiburi. Este necesara eliminarea buruienilor, pioetrisului, vegetatiei necontrolate, precum si a altor elemente care pot proportiona refugiu rozatoarelor.

2. Difecultarea accesului rozatoarelor la alimente si apa prin curatirea cu regularitate a tomberoanelor si evitarea acumularii de apa.
Curatenia in general trebuie sa fie minutioasa, in special in spatii greu accesibile.

Pentru controlarea si eradicarea unei infestari se utilizeaza atat produse chimice (radicide) cat si mecanice (capcane, benzi adezive etc)
Ambele se aplica de personal calificat si respectand normele impuse de producatorii produselor.
Doar in acest fel se garanteaza eficienta si se evita accidentele in randul animalelor si persoanelor.

Metoda chimica folosita la deratizare

Pentru aceasta metoda este important sa se utilizeze radicide autorizate. Deasemenea amplasarea lor in statii de intoxicare garanteaza eficienta impotriva rozatoarelor si protectia, avand obiectivul de a evita accesul animalelor si copiilor, precum si protectia impotriva vicisitudinilor vremii.

De o importanta capitala este situarea momelii pe traiectoria rozatoarelor (pe langa pereti) situarii in locuri putin vizibile pentru a evita contactul cu persoane si animale si nu in ultimul rand controlul perioadic pentru a evalua situatia.

Anunt Gold Deratizare in Timisoara

Firma TNG TOX ofera servicii de deratizare in Timisoara si in tara, la cele mai atractive preturi, la o calitate ireprosabila! Deratizarea este procedeul de neutralizare a cuiburilor de rozatoare si eliminarea definitiva a acestora in urma unei monitorizari permanente.