Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Spectacole pentru copii

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
726

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 7 decembrie 2016 - Joi 8 decembrie 201617:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

În perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, la Iulius Timişoara au loc numeroase spectacole realizate de elevi. Cântece, poezii, dansuri, alte momente artistice sunt oferite în dar părinților, cadrelor didactice și colegilor, de cei mai talentați copii din școlile și liceele timișene. Decorurile aparte de Crăciun de la Iulius Mall constituie cadrul perfect pentru astfel de evenimente, iar reprezentațiile atrag un public numeros.

Miercuri, 7 decembrie 2016, în zona special amenajată la demisol, cursanții Școlii de Arte din Timișoara vor susține un spectacol de muzică pop-rock, dans modern și colinde. În cadrul evenimentului, care va debuta la ora 18.00, vor fi prezentate şi creații realizate de elevii claselor de design vestimentar.

O zi mai târziu, pe 8 decembrie, Iulius Mall găzduiește spectacolul de gală al proiectului județean „Timisiensis”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Consiliul Județean al Elevilor și Palatul Copiilor Timișoara. De la ora 14.30, elevi din zece unități de învățământ din Timișoara, Deta, Giroc, Jimbolia și Peciu Nou vor participa la un spectacol de poezie, muzică și dansuri specifice etniilor din Banat: română, maghiară, germană, sârbă, bulgară și ucraineană. Totodată, va avea loc o expoziție de afișe și fotografii realizate în cadrul aceluiași proiect, destinat promovării culturii și tradițiilor timișene. Cele mai bune creații și momente artistice vor fi premiate.

Spectacolele susținute de elevii din școlile și liceele din județul Timiș vor continua, în decembrie, la Iulius Timișoara, în zona special amenajată la demisol, lângă un brad fastuos de Crăciun și într-un decor de sărbătoare, plin de farmec și strălucire.

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara