Timisoara

Anunt Gold Spalat haine profesional in Timisoara cu preluare de la domiciliu

Firma Wash House din Timisoara - tel. 0721.236.102 - ofera servicii de spalat haine profesional cu ridicare de la domiciliul clientului. Serviciile includ: spalarea hainelor, calcat, apretat, ambalare, servicii pentru eventualele reparatii (cusut nasturi, buzunare, fermoare etc.) Plata se poate face atat la predarea hainelor cat si la ridicarea...

Timeless fashion & premium quality

Timeless fashion & premium quality

Detalii

Web
https://www.stylishcircle.co.uk
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
StylishCircle.ro
Vizualizari
780

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Timeless fashion & premium quality


Te-ai intrebat vreodata ce inseamna "premium quality" pentru altii? Dar pentru tine?

Daca vrei sa faci cumparaturi inteligente, incerca StylishCircle.co.uk - platforma dedicata de fashion shopping. Poti sa achizitionezi baby doll dresses, cocktail dresses sau a line dresses de la producatori de renume, la cele mai bune preturi. Iar in functie de sezon, poti sa prinzi super oferte, cu livrare la tine acasa! Si inca nu ti-am spus nimic despre piesele vestimentare pentru barbati. Dar te lasam pe tine sa descoperi!

Anunt Diamant Spalat mocheta in Timisoara cu monodisc

Firma specializata presteaza servicii de spalat mocheta in Timisoara cu monodisc, operatiune ideala pentru suprafetele mari. Procesul de spalare se face cu masina specializata cu monodisc, fiind utilizate solutii bio care nu afecteaza suprafata curatata.
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-birouri/