Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Timișoara descoperă magia sobelor călduroase cu design de șemineu adevărat!

Timișoara descoperă magia sobelor călduroase cu design de șemineu adevărat!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
333

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În căutarea confortului termic la superlativ, combinat cu designul rustic, modern sau clasic, Timișoara descoperă magia sobelor călduroase cu design de șemineu lemne veritabil, disponibile în oferta sibienilor de la PEFOC! Meșterii experimentați, cu peste două decenii de activitate în tot ceea ce înseamnă soluții termice de calitate verificată, propun din stoc propriu, o gamă variată de șeminee și sobe pentru cei care caută clipe magice la gura unui focar aspectuos și cu randament caloric superior, indiferent de tipul locuinței sau de bugetul disponibil!

Și pentru că tot vorbeam despre buget, acesta este și unul dintre motivele principale pentru care clienții preferă soba în locul șemineului tradițional pe lemne, alături de timpul extrem de scurt și simplitatea montajului la prețuri minime. Astfel, cu o cheltuială surpinzător de mică, se poate obține aceeași atmosferă deosebită în casă, comparabilă cu cea oferită de mult mai costisitorul șemineu clasic. În acest sens, meșterii calificați de la PEFOC, ne propun un Top 3 cu cele mai apreciate modele de sobă pe lemne, atât din punct de vedere al eficienței, cât și estetic.

1. Soba K9

Prima propunere este și cel mai căutat model din catalogul PEFOC și asta datorită construcției sale. Soba K9 este fabricată din fontă de minimum 8 mm, cu pereți dubli: un perete la interior care formează camera de ardere și un perete la exterior, cel care se vede cu ochiul liber. De aceea, investiția într-o astfel de sobă este una pe viață, modelul fiind unul foarte eficient și extrem de durabil.

Din punct de vedere estetic, acest model oferă o perspectivă deosebită datorită vizibilității spre focar. Astfel, focul se vede de pe 2 laturi adiționale, în lateralele celei din față. De asemenea, Soba K9 oferă posibilitatea dezvoltării unei puteri calorice surprinzătoare, de până la 13 kW. Modelul este disponibil în mai multe variante de design și oferă posibilitatea de a fi echipată cu nenumărate opțiuni suplimentare, în funcție de gusturi și preferințe.

2. Soba 6

Pe locul secund în topul preferințelor, această sobă este practic sora mai mică a modelului K9. Beneficiază în mare parte de aceleași specificații tehnice, pereți dubli, doar eficiența este ceva mai scăzută (soba K9 are 75% eficiență, pe când soba K6 are 70% eficiență). Chiar dacă dezvoltă o putere ceva mai mică decât a modelului precedent, aceasta punctează la randament și eficiență. Soba K6 este mult mai compactă (împarte forma sobei K9, doar că sticlele laterale adiacente lipsesc), ceea ce poate fi un avantaj pentru multe cămine unde spațiul este redus, și unde se potrivește de minune, o variantă minimalistă.

3. Soba K7

Este cel mai compact model din topul sobelor eficiente termic și, implicit, și cu cel mai mic cost de achiziție. Fonta de calitate, prețul mic al sobei și variantele de echipare, plasează această sobă în topul soluțiilor termice cu raport preț/calitate excelent! Chiar dacă nu se ridică la performanțele modelelor prezentate mai sus, aceasta este preferată de clienți pentru dimensiunile reduse, putând fi amplasată în orice locuință, cabană sau casă de vacanță, oferind un plus de eleganță, dar și instalare rapidă și fără efort.

Evident, modelele “K” reprezintă doar o mică parte din gama de sobe performante care pot fi achiziționate la costuri mici! Acestea pot fi comandate de pe-o zi pe alta, direct de pe site-ul pefoc.ro, cu livrare gratuită și rapidă. Specialiștii sibieni de la PEFOC, propun un spectru și mai larg de servicii și soluții termice: de la șeminee clasice pe lemne, peleți sau gaz, sobe rustice sau moderne, termoșemineu pe lemne și până de șeminee decorative, toate acestea sunt pregătite să satisfacă în funcție de preferințe și posibilitățile materiale, nevoile fiecărui client care își dorește confortul total și randamentul termic la superlativ.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii