Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Timișoara gătește ecologic cu noul concept de grătar pe peleți!

Timișoara gătește ecologic cu noul concept de grătar pe peleți!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
1443

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu peste 20 de ani de activitate pe piața comercializării și montajului profesional al tuturor tipurilor de șeminee pe lemne și soluții de încălzire alternativă din România, meșterii PEFOC ne surprind de data aceasta cu o gamă întreagă și inedită de dispozitive de gătit în aer liber pe peleți! Aceste modele surprind prin cât de ușor de utilizat sunt, simplu de întreținut, de curățat și de mutat dintr-o parte în alta, grație mobilității lor.

Grill-urile cu afumătoare (smoker) și cuptoarele din această gamă, funcționează cu orice tip de peleți, iar gătitul este curat și economic, fără fum sau cenușă rezultată în urma arderii. Cu un grătar pe peleți de tip BBQ poți găti carne, pește, legume și chiar pizza sau prăjituri! Mai mult, îl poti lua cu tine oriunde, fiind portabil și mobil. În plus, aspectul deosebit, modern și funcționalitatea optima, îți vor oferi o experiență culinară extraordinară, fie că ești pe terasă, în curte, în grădină, fie că ieși cu prietenii sau familia la iarbă verde.

Fii pregătit pentru experiențe culinare la superlativ cu gama premium de grătare Eva Grill

Pentru că un astfel de dispozitiv de gătit, folosește combustibilul la potențialul maxim și fără reziduuri, grătarele pe peleți Pefoc sunt ECO, foarte economice, o sesiune de gătit având un cost extrem de mic. Astfel, vei găti foarte confortabil, fără grija lemnului sau a mizeriei produsă de cărbune, ori fumul specific clasicelor grătare pe cărbuni!

Vedeta acestui nou stil de gătit ecologic în aer liber poarta numele de Eva Grill. Model revoluționar, acesta beneficiază de tehnologia inspirată de la produsele de încălzire pe peleți Eva Calòr. Cele peste 100 de unități diferite din ofert Pefoc, propun fiabilitate crescută și eficiență, dovedite la cele mai riguroase teste de-a lungul anilor. Cu grătarul Eva Grill, singura ta preocupare va fi să-ți dezlănțui fantezia în materie de gătit.

Ușor de întreținut, performant și ecologic

Ponderea peleților în domeniul grătarelor este în continuă creștere. Peleții au multe avantaje în comparație cu cărbunele și gazul. Peleții sunt simplu de utilizat, iar utilizarea tehnologiei permite un control optim al temperaturii și o căldură uniformă pe grătar. Arderea peleților, mai ecologică decât a altor combustibili, produce puține reziduuri, ceea ce simplifică considerabil curățarea protejând în același timp, mediul înconjurător.

De asemenea, varietatea tipurilor de peleți de pe piață permite afumarea și aromatizarea alimentelor în numeroase moduri. Noul grătar cu peleți de la Eva Grill este dispozitivul perfect pentru a găti simplu, chiar și cele mai complexe rețete. Datorită unui control precis al temperaturii și a distribuției uniforme a căldurii, permite o gătire îndelungată și afumarea alimentelor. În plus, sondele integrate vă vor oferi un control total asupra gătitului, nemaiîntâlnit până acum la gătitul în aer liber!

Așadar, noul grătar cu peleți de la Eva Grill este dispozitivul perfect pentru a găti simplu chiar și cele mai complexe rețete datorită stilurilor diferite de preparare a mâncării: direct, indirect, slow cooking și afumare. Grație controlului inteligent al temperaturii setabil pe display și a distribuției uniforme a căldurii, permite o gătire îndelungată și afumarea alimentelor.

Dacă te-am convins și vrei să descoperi mai multe despre aceste grătare inedite pe peleți sau poate ești interesat de celelalte zeci de grătare electrice, economice, pe gaz sau cărbuni, ori vrei să-ți construiești în curtea casei tale, unul dintre superbele cuptoare de grădină zidite din cărămida sau beton, accesează chiar acum site-ul meșterilor sibieni pefoc.ro și ai acces direct din stoc propriu, la întreaga ofertă de produse, materiale și accesorii dedicate universului apetisant al gătitului în aer liber!

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/