Timisoara

Timisoara Fitness Festival

Timisoara Fitness Festival

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Vizualizari
1132

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 25 octombrie 2014 - Duminica 26 octombrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

ÎN WEEK-END, WORLD CLASS ORGANIZEAZĂ TIMIȘOARA FITNESS FESTIVAL, LA IULIUS MALL


În perioada 25 – 26 octombrie 2014, World Class România organizează la IULIUS MALL, Timişoara Fitness Festival, cea mai mare manifestaţie de fitness, sănătate şi wellness din vestul ţării. Evenimentul este organizat cu ocazia deschiderii noului club World Class Health Academy Timişoara.

Timişoara Fitness Festival înseamnă două zile pline de energie. 20 de instructori naţionali şi internaţionali vor susţine peste 65 de sesiuni de antrenament gratuite, care vor oferi participanţilor experienţa ultimelor tendinţe de fitness din lume. Programul a fost creat astfel încât să acopere concepte deja cunoscute pasionaţilor de fitness din vestul ţării, dar şi pentru a le face cunoştinţă cu cele mai noi programe marca World Class şi Les Mills, aduse exclusiv în cluburile World Class din ţară. Astfel, timişorenii se pot bucura gratuit de deschiderea celui mai nou club de fitness World Class Health Academy Timişoara, înscriindu-se la adresa de e-mail receptie.timisoara@worldclass.ro.Mai multe detalii pe http://timisoara.worldclass.ro/fitness-festival.php.

Noul club World Class Health Academy Timişoara din IULIUS MALL îi aşteaptă pe clienţi cu facilităţi moderne pentru menţinerea condiţiei fizice, precum: Sală de Fitness şi Cardio, dotată cu echipamente de cea mai nouă generaţie de la Life Fitness şi Reebok, Studio de Aerobic de 210 m², unul de Cycling cu 45 de biciclete, Zonă de Functional Training de 300 m², ultimele tendinţe în fitness SYNRGY360 şi Queenax, saună uscată, cele mai noi concepte de Group Fitness şi o echipă cu o vastă experienţă profesională.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta