Timisoara

Top 5 avantaje ale utilizării pentru construcții a foilor acoperite color

Top 5 avantaje ale utilizării pentru construcții a foilor acoperite color

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 2 zile
Vizualizari
145

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Foile acoperite color (https://metinvestholding.com/ro/products/steel-coils/colour-coated-rolled-steel) pentru acoperișuri au devenit o opțiune populară în industria construcțiilor. În timp ce acestea sunt utilizate în principal în medii industriale și comerciale, există o tendință de creștere rapidă a utilizării lor în proiecte rezidențiale ca alternativă elegantă și estetică la alte opțiuni convenționale.

Foile acoperite color sunt de obicei fabricate din oțel laminat la rece și aluminiu, într-o mare varietate de grosimi. Dintre acestea, foile acoperite color din oțel laminat la rece sunt cele mai durabile și cele mai bune raporturi calitate-preț, cu o durată lungă de viață.

Avantajele utilizării foilor acoperite color sunt numeroase. Pentru a afla mai multe despre numeroasele avantaje ale utilizării foilor acoperite color din oțel, vă rugăm să citiți mai departe.

Flexibilitate


Lucrul cu foi acoperite color este mai ușor, deoarece acestea sunt ușoare și au o rezistență ridicată. Sunt ușor de personalizat în funcție de cerințele șantierului și sunt perfecte pentru extinderi și renovări.

Durabilitate


Chiar și cele mai dure condiții meteorologice nu se măsoară cu factorul de durabilitate al foilor acoperite color, iar învelișul normal modificat din poliester, silicon poliester și PVDF 2 protejează de coroziunea cauzată de apă.

Atractivitate estetică

Foliile acoperite color pot avea mai multe culori și grosimi și, prin urmare, sunt ideale pentru scopuri arhitecturale și de construcție. Acum le putem găsi folosite în aeroporturi, stațiuni, hoteluri, birouri etc., în funcție de nevoile utilizatorilor.

Rezistență la foc

Proprietățile de rezistență la foc ale foilor acoperite color le fac „imune” la daunele provocate de incendiu. Sunt incombustibile, ceea ce le face ideale pentru case, depozite, sere și fabrici.

Ecologic


Foile acoperite color sunt atât reutilizabile, cât și reciclabile. Acest lucru le face un produs foarte ecologic în comparație cu materialele convenționale. Acestea sunt câteva dintre numeroasele avantaje ale utilizării acestor foi versatile acoperite color pentru proiecte de construcții.

La Triveni, magazinul nostru de oțel are foi acoperite color disponibile atât în PPGI, cât și în PPGL, cu o grosime cuprinsă între 0,30 mm și 0,80 mm. Sunt disponibile într-un spectru larg de culori atrăgătoare pentru toate nevoile dumneavoastră.