Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Tot ce ar trebui să știi înainte să îți faci vlog

Tot ce ar trebui să știi înainte să îți faci vlog

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
754

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vlogging-ul s-a transformat dintr-o pasiune intr-o adevarata afacere pentru multi dintre cei care fac asta, beneficiind de venituri substantiale din aceasta activitate. Daca si tu ai o pasiune si stii ca exista persoane interesate sa afle despre asta, probabil ca te-ai gandit deja sa dezvolti un vlog dar nu stii de unde sa incepi. Iata cateva sfaturi utile de care sa tii cont pentru inceput:

1. Foloseste echipamente audio-video de calitate
Calitatea imaginii si a sunetului transmise sunt extrem de importante pentru vlogul pe care urmeaza sa il dezvolti. Daca cei care ajung pe vlogul tau nu vor intelege clar ce spui in filmuletele pe care le postezi, sau daca imaginea nu este suficient de clara, este greu de crezut ca vor alege sa te urmareasca in continuare. Vei avea nevoie in primul rand de o camera video si de un microfon extern pentru a carui conectare iti vor fi foarte utile cablurile de USB de tip C sau alte cabluri compatibile pe care sa le achizitionezi de pe site-uri de incredere.

2. Locatia in care vei filma video-urile
Setup-ul pt filmare este aproape la fel de important ca aparatura folosita. Chiar si cu o camera mai ieftina putem obtine videoclipuri de calitate, daca setam corect lumina. Este indicat sa folosim lumina naturala ori de cate ori acest lucru este posibil. In acest caz, sursa de lumina trebuie sa se afle in spatele sau in lateralul camerei sau smartphone-ului cu care filmezi.

3. Software pentru editarea videoclipurilor
Daca vei face o filmare reusita nu va fi nevoie sa o editezi prea mult. Insa, chiar si asa, poate vei dori sa adaugi text pe videoclip sau sa introduci imagini speciale la inceputul si la finalul videoclipului. Pentru asta vei avea nevoie de un software de editare. Poti folosi MovieMaker de la Windows, este gratuit, sau poti cumpara programe de la Adobe sau Corel. Ai nevoie de niste cunostinte minime pentru a lucra in aceste programe, gasesti o multime de tutoriale pe internet.

4. Unde sa distribui videoclipurile
In primul rand, pe YouTube, desigur. Aceasta platforma ofera o multime de solutii de socializare si de redistribuire a continutului video in alte retele sociale. In afara de YouTube, iti recomandam sa le distribui si pe Facebook, unde vei putea atinge un numar mare de vizualizari. O alta platforma pe care iti recomandam sa distribui videoclipuri este Instagram, insa, in acest caz, trebuie sa tii cont de faptul ca poti incarca videoclipuri de maxim 60 de secunde.

5. Promovarea vlogului
Daca vrei ca la un moment dat sa faci vlogging la modul foarte serios, trebuie sa iei in calcul si faptul ca va trebui sa dezvolti o serie de activitati de marketing. Va trebui sa aloci un buget pe care sa il poti investi in aceasta activitate, care sa iti permita sa si promovezi clipurile facute catre audienta care te intereseaza. Cu o strategie solida, sunt sanse ca bugetul investit sa fie recuperat iar vlogul tau sa ajunga printre cele mai populare si sa transforme intr-o sursa de venit.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/fotografie/actor-actri-a-aparat-de-fotografiat-aparat-foto-2041396/

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro