Timisoara

Anunt Diamant Curatenie industriala in Timisoara

Firma PFS Cleaning din Timisoara ofera servicii de curatenie industriala in Curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea. Curatarea spatiilor industriale necesita atat echipamente performante, cat si planuri de actiune adaptate la specificul activitatii. Se ofera GRATUIT posibilitatea unei probe de lucru pentru v...
https://pfscleaning.ro

Traducătoare autorizată pentru limba engleză

Detalii

Telefon
0772261348
Pret
30 LEI
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 3 saptamani si 3 zile
Vizualizari
105

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Traducătoare autorizată pentru limba engleză in Timisoara


Traducătoare autorizată de Ministerul Justiției din România pentru limba engleză cu numărul autorizației 2876 traduc orice documente sau texte din limba română în limba engleză sau din limba engleză în limba română foarte bine din orice domenii prețurile pentru o pagină tradusă de mine incep de la 30 lei pentru o pagină tradusă de mine și depind de dificultățile de traduceri și de perioadele de timp de realizări ale traducerilor.

Anunt Diamant Spalat mocheta in Timisoara cu monodisc

Firma specializata presteaza servicii de spalat mocheta in Timisoara cu monodisc, operatiune ideala pentru suprafetele mari. Procesul de spalare se face cu masina specializata cu monodisc, fiind utilizate solutii bio care nu afecteaza suprafata curatata.
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-birouri/