Timisoara

Trei avantaje pentru care sa alegi un mobilier birou de calitate

Trei avantaje pentru care sa alegi un mobilier birou de calitate

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
99

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci cand alegem piesele de mobilier suntem in cautarea unei combinatii de confort, calitate si accesibilitate. Ne dorim ca produsele sa fie la un pret avantajos, sa ofere un confort deplin, iar rezistenta sa fie acceasi pe o perioada lunga de timp. Fie ca este vorba de mobilier birou sau de cel pentru dormitor, elementele care alcatuiesc design-ul trebuie sa aiba un aspect placut.

Iata doar 3 avantaje pentru care merita sa investesti in mobilierul pentru birou:

  1. Aspectul. Biroul este locul in care iti petreci o parte din timpul zilei, astfel ca este obligatoriu sa te simti bine in acest loc. Toate elementele din biroul tau trebuie sa te relaxeze si sa iti creeze un mediu placut de lucru, astfel ca este foarte important ca decorul sa fie armonios. Elementele de mobilier pot fi alese in functie de stilul care te face pe tine sa te simti bine si productiv: clasic, modern, scandinav sau chiar rustic.
  2. Rezistenta. Calitatea inseamna automat si rezistenta. Materialele trebuie sa fie dintre cele mai bune pentru a te scuti de neplaceri sau investitii intr-un timp scurt. Daca iti doresti produse de mobilier care sa nu necesite sa fie schimbate la un interval de timp scurt, trebuie sa te orientezi spre materiale cu rezistenta superioara. Structurile metalice sau fronturile din MDF sau PAL foarte bine presat sunt extrem de indicate pentru un birou.
  3. Compartimentarea. Alege si functionalitatea ca si caracteristica pentru mobilierul de birou. Tinand cont de faptul ca la birou lucrezi cu documente importante, acte, dosare si mape, iti va fi foarte util un mobilier bine compartimentat. Poti sorta documentele si le poti depozita in siguranta intr-o anumita ordine, astfel incat, sa ajungi mai usor la ele.

Mobilier birou cu linii fine

Unele dintre cele mai cautate piese de mobilier pentru birou sunt cele cu linii perfecte si fine. Extrem de bine se incadreaza aceste linii in stilul modern. Finisajul perfect sustine acest stil si ii aduce un plus de valoare spatiului. Biroul este, de regula, un spatiu care, desi este organizat, pare incarcat. Numarul mare de piese poate crea senzatia de dezorganizare, insa de fapt totul tine de alegerile in materie de mobilier birou pe care le faceti. Alegeti dulapuri de inaltimi mari si compartimentate, astfel veti evita sa incarcati zona de jos cu foarte multe elemente. Unele acte si obiecte care nu sunt atat de importante pot fi depozitate si pe rafturile de sus.

Alegeti mobilier din materiale de inalta calitate

In functie de locatia proiectului si de activitatea afacerii, materialele pentru mobilier pot diferi. Cel mai bine este sa alegeti mobilierul din materiale durabile, de inalta calitate si cu o durata de viata lunga, care sa contribuie la generarea unui impact mai mic asupra mediului.

Va doriti sa achizitionati mobilier pentru biroul dumneavoastra? La DistinctMob va oferim o colectie larga de piese de mobilier pentru fiecare proiect. Daca sunteti in cautarea piesei perfecte pentru biroul dumneavoastra, consultati sectiunea de produse de pe site-ul nostru, unde veti gasi cele mai importante informatii despre colectiile noastre.