Timisoara

Ulei motor tractor si alte utilaje agricole

Detalii anunt

Telefon
0744974441
Web
https://eagropds.ro
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
80

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Ulei motor tractor si alte utilaje agricole de la eAGROpds

Daca esti in cautare de lubrifiant sintetic pentru motoare de noua generatie cu emisii reduse, pentru tractoare, alte utilaje agricole si echipamente de mutare a pamantului, eAGROpds vine in intampinarea nevoilor tale cu gama completa de produse, de la mai multi productatori de uleiuri de tractoare si combine.

Din lista de produse putem enumera:
  • Ulei motor Ambra UNITEK PLUS 10W-40, 200l - Ambra
  • Ulei motor Ambra UNITEK PLUS 10W-40, 5l
  • Ulei motor CRB Multi 15W-40 CI-4/E7, 5l
  • Ulei motor Mobil Delvac MX 15W-40, 4
+ multe alte tipuri de ulei motor tractor.

Despre noi - eAGROpds.ro

Proiectul eAGROpds.ro a aparut din dorinta de va oferi solutii optime si rapide pentru provocarile pe care am constatat ca le aveti in activitatea fermelor dumneavoastra. Va oferim piese de schimb pentru utilaje agricole, tractoare, combine, semanatori, pluguri, prasitori, discuri, combinatoare, cultivatoare, scarificatoare, freze, tocatori, tavalugi, instalatii erbicidat, echipamente fertilizat, cositori, prese balotat, remorci, incarcatoare frontale. Cu o acoperire nationala si 15 puncte de ridicare va suntem aproape indiferent de zona unde va desfasurati activitatea.

Am investit intr-un model digitalizat, usor de folosit, in care sa gasiti produsele de care aveti nevoie. Puteti apela la catalogul nostru alegand marca, model, tip tractor sau combina pentru identificarea filtrelor. De asemenea puteti identifica piesele pe baza codurilor originale in campul “cautare” sau puteti apela la dimensiunile reperelor. Uleiurile si lubrifiantii pot fi identificati dupa normele producatorilor, vascozitate (SAE), normele ACEA sau API.

Va punem la dispozitie stocuri variate cu piese pentru tractoare, piese pentru combine, piese pentru alte utilaje agricole, uleiuri si lubrifianti, cat si o gama interesanta de scule si echipamente. Suntem conectati permanent cu producatorii de top din industrie pentru a va deservi rapid in cazul in care unul din produsele pe care le doriti nu se afla in stocul nostru.

Va stam la dispozitie cu personal tehnic specializat care va asigura asistenta de specialitate, cat si recomandari pentru a fi cat mai multumit de experienta eAGROpds.ro.