Timisoara

Un nou titlu de campion pentru Ionel Pascota

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
842

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Etapa cu numarul cinci a Campionatului National de Motociclism Viteza pe Circuit, disputata in weekendul ce a trecut, pe circuitul de la Most (Cehia), a fost pentru Ionel Pascota un nou motiv de bucurie. Pilotul Motoclubului Pascota Racing Team Giroc si-a trecut in palmares al doilea titlu de campion national din 2010.
Dupa ce a cucerit titlul de campion la Superbike (clasa 1000 cmc), Ionel Pascota si-a etalat inca o data suprematia, castigand cursa de la 600 cmc a etapei din Cehia si implicit titlul national. Pilotul timisorean a fost urmat la Most de Mircea Vrajitoru si de Petre Pop.
"A fost o zi mare pentru mine, pentru echipa, pentru Timisoara, pentru Giroc, ca am putut aduce si acest titlu pus in joc. Ma bucur ca noua mea echipa de la Giroc are rezultate din primul an in care am revenit la clubul meu, adica acasa" a declarat Ionel Pascota imediat dupa cursa.
Momentan, pilotul banatean se pregateste pentru Campionatul de Motociclism Viteza pe Aeroport ce se va disputa la sfarsitul acestei saptamani, la Caransebes, avand ca si obiectiv titlul de campion atat la clasa 600 cmc cat si clasa 1000 cmc.
Pascota mai este angrenat si in Campionatul Romanian Superbike in care este lider cu 35 de puncte avans si Campionatul European de Est la care va trebui sa obtina aceelasi rezultat ca si anul trecut, adica titlul de campion.