Timisoara

Un timisorean de 27 de ani a castigat un Ford Fiesta, la tombola de Paste de la Iulius Mall

Un timisorean de 27 de ani a castigat un Ford Fiesta, la tombola de Paste de la Iulius Mall

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Vizualizari
969

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

UN TIMIȘOREAN DE 27 DE ANI A CÂȘTIGAT UN FORD FIESTA, LA TOMBOLA DE PAȘTE DE LA IULIUS MALL

În luna aprilie, „Popular de Paşte” a fost să câştigi la IULIUS MALL TIMIȘOARA. Aceasta a fost tema campaniei de Paşte care a răsplătit cu peste 6.000 de premii clienţii care au făcut cumpărături sau au ales darurile de Iepuraş din magazinele celui mai mare mall din afara Capitalei.

Şi Marius Cristian Popa, de 27 de ani, din Timişoara a aflat ce înseamnă să fii popular la IULIUS MALL TIMIȘOARA. În Ajunul Paştelui, a devenit, în urma tragerii la sorţi, proprietarul unui autoturism Ford Fiesta.

Iepuraşul de la IULIUS MALL a premiat alte câteva mii de clienţi cu daruri garantate, constând în seturi utile în bucătărie, vouchere de cumpărături şi băuturi răcoritoare Coca-Cola. Zilnic, în perioada 1 – 19 aprilie 2014, alţi norocoşi au fost răsplătiţi cu delicii tradiţionale de Paşte de la hypermarketul Auchan.

Clienţii IULIUS MALL au răspuns în număr semnificativ şi la invitaţia de a decora ouă de Paşte în scop caritabil. Pentru fiecare simbol pascal, IULIUS MALL a donat cadouri, care au ajuns la 200 de prichindei incluşi în programul de ajutor oferit de Organizaţia „Salvaţi Copiii” şi Fundaţia de abilitare „Speranţa”. Cei mici s-au bucurat de darurile primite, care au constat în dulciuri, rechizite, jucării şi băuturi răcoritoare.

IULIUS MALL TIMIȘOARA va continua să îşi surprindă clienţii cu oferte speciale şi premii substanţiale!

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta, Anul curent