Timisoara

Vand Casa rezidentiala + Cladire comerciala + Statie Peco in Carpinis

Vand Casa rezidentiala+Cladire comerciala+Statie Peco in Carpinis, jud.Timis(1000mp).

Detalii spatiu comercial

Adresa
Carpinis, Strada a XIII-a, nr. 5
Telefon
0727609638
Pret
50.000 EUR
Categorie
Anunturi spatii comerciale / birouri
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Vizualizari
6323

Voteaza & Distribuie

Prezentare spatiu comercial

Proprietatea este formata din teren in suprafata de 1000 mp, pe care se afla:
1) - Cladire Statie-Peco cu suprafata de 107 mp (1995 construita) cu destinatie comerciala. La parter se afla un spatiu comercial cu birouri, rafturi si toaleta pentru angajati. La etaj se afla camere de locuit. Deasemenea cladirea dispune si de 2 toalete publice.
2) - O casa de tip Parter, in suprafata de 118 mp. Casa se afla in spatele Statiei Peco, este constructie noua, realizata in 2003 formata din 2 camere de locuit + baie. Casa nu a fost niciodata locuita.
3) - Platforma betonata in suprafata de 200 mp
4) - Instalatiile, 3 pompe, 3 bazine (rezervoare) si accesorile aferente cladirii si statiei peco. Rezervoarele au o capacitate foarte mare:primul rezervor are 57.000 Litri, iar cele 2 rezervoare au intre 20.000-30.000 Litri. Rezervoarele se afla in pamant.
*Proprietatea se afla in Comuna Carpinis, jud.Timis, la 25 min cu masina de orasul Timisoara, aflandu-se la o distanta de 25 km departare. Posibilitate de deschidere bar caffe, magazin, statie peco etc
*Proprietatea are o pozitionare comerciala foarte buna, aflandu-se la 50 metri de Gara Carpinis si 50 metri de drumul principal, fiind o zona foarte circulata si o zona puternic axata pe agricultura. Comuna este una cu cele mai mari suprafete de teren agricol din tara.
*Statia Peco este singura statie de carburanti din comuna Carpinis (peste 9000 loc.) si singura Statie Peco pe o raza de 50 km.
Amplasata intre Timisoara si Jimbolia, spre iesirea din tara, pe un drum foarte circulat care face legatura intre granita Romaniei si Serbiei. In partea dreapta a proprietatii se afla un lac de agrement, foarte vizitat in special in wekend.
*Statia Peco a fost functionabila pana in 2011. Momentan nu este. Este o locatie perfecta de locuit cu afacere la casa.