Timisoara

Vanit suplimentar - Oriflame

Detalii

Telefon
0721473435
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
707

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Oriflame a schimbat viața multor oameni, o poate schimba si pe a ta!

Oriflame oferă oportunităţi deosebite de afaceri celor care doresc să câştige bani încă din prima zi a activităţii lor şi care ştiu să muncească în echipă pentru a-şi îndeplini ambiţiile şi visurile personale.


Vreau in urmatoarele randuri sa va prezint pe scurt oportunitatea afacerii Oriflame.

Unele persoane devin reprezentanti cu scopul de a cumpara produsele Oriflame mai ieftine, altii se inscriu pentru a vinde produse altor persoane si astfel castiga un comision. Este foarte bine.

Dar adevarata oportunitate pe care Oriflame ne-o ofera tuturor este aceea de a crea o echipa care sa vanda impreuna cu noi.

Cati dintre voi nu v-ati dorii sa aveti propria afacere, sa fiti proprii vostri sefi si sa ajungeti intr-un an sa aveti un venit de 5000 Ron/campanie (la 3 samptamani). Sa nu va mirati se poate si mai mult, foarte multi au reusit cu Oriflame. Poti reusii si tu trebuie doar sa-ti doresti.

Ce trebuie sa faci?

Ideea de baza este sa inscrii cat mai multe persoane care sa cumpere regulat produsele Oriflame.

Prezinta altor persoane oportunitatea de a fi reprezentant Oriflame si invita-i sa faca parte din echipa ta. Astefel vei castiga un procent din vanzarile fiecarui membru al echipei tale!

Cum poti gasi aceste persoane?
- fa-ti o lista cu prietenii si rudele tale si prezinta-le produsele Oriflame si oportunitatea afacerii Oriflame si invita-i sa fie reprezentanti
- prin recomandari prezinta si altor persoane produsele si afacerea Oriflame
- foloseste retelele de socializare
- poti imparti fluturasi in locuri publice
- mergi in licee si facultati prezinta oportunitatea Oriflame si inscriei pe cei interesati.

Gandeste-te ce-ar fi sa inscrii 4 oameni pe saptamana. Asta inseamna 16 oameni pe luna. Intr-un an echipa ta ar fi formata din 192 de persoane. Asta fara a lua in calcul ca fiecare din cele 192 persoane pot inscrie alte persoane la randul lor. In aceasta situatie daca din cei 192 de persoane 150 pun comenzi lunar vei avea un venit de minim 5.000 Ron/campanie. Dar daca echipa ta ar avea 300 de persoane care pun comenzi lunar?

Este ca si cum ai avea un magazin de cosmetice care are 150 de cumparatori in fiecare luna, fara a avea vanzatori, chirie, fara a fi nevoie sa-ti faci un stoc de marfa. Oriflame face toate acestea pentru tine. Va trebui ca tu sa-ti formezi echipa si sa o coordonezi.

In afara acestor castiguri lunare Oriflame te va recompensa cu bonusuri de crestere care insumeaza 5400 Ron+1000 dolari pentru atingerea nivelului de director.

Sa facem un calcul: dupa ce ai reusit sa inscii 192 de persoane vei castiga anual 93800 ron (21000 euro) astfel:
- 5000 ron/campanie*17 campaii = 85000 ron
- 5400 ron bonusuri de crestere
- 1000 dolari pentru atingerea nivelului de director.
Daca inscrii in acelasi ritm si in anul urmator castigurile tale se pot dubla.

In afara de aceste bonusuri oferite de Oriflame echipa noastra te premiaza astfel:
1) Dacă atingi nivelul de lider de 9% şi îl păstrezi sau depasesti timp de 4 cataloage consecutive, primeşti cadou din partea echipei noastre un fierbator de apa.

Ce inseamna 9%?
Echipa formata de tine vinde produse intre 900-1800 puncte. Asta inseamna aproximativ 14 persoane care pun comenzi medii de 95 Bp

2) Dacă atingi nivelul de lider de 12% şi îl păstrezi sau depasesti timp de 4 cataloage consecutive, primeşti cadou din partea echipei noastre un Fier de calcat marca Tefal sau asemanator

Ce inseamna 12%?
Echipa formata de tine vinde produse intre 1800-3000 puncte. Asta inseamna aproximativ 22 persoane care pun comenzi medii de 95 Bp

3) Dacă atingi nivelul de lider de 15% şi îl păstrezi sau depasesti timp de 4 cataloage consecutive, primeşti cadou un aparat foto digital Nikon cu rezolutie de minim 16 MP.

Ce inseamna 15%?
Echipa formata de tine vinde produse intre 3000-5000 puncte. Asta inseamna aproximativ 35 persoane care pun comenzi medii de 95 Bp.

4) Dacă atingi nivelul de lider de 18% şi îl păstrezi sau depasesti timp de 7 cataloage consecutive, primeşti cadou din partea echipei noastre o Tableta Samsung sau asemantoare.

Ce inseamna 18%?
Echipa formata de tine vinde produse intre 5000-7500 puncte. Asta inseamna aproximativ 60 persoane care pun comenzi medii de 95 Bp.

5) Dacă atingi nivelul de lider de 21% şi îl păstrezi sau depasesti timp de 8 cataloage consecutive primeşti cadou din partea echipei noastre un Notetbook (Lenovo, Dell sau HP) sau asemantor

Ce inseamna 21%?
Echipa formata de tine vinde produse peste7500 puncte. Asta inseamna peste 80 persoane care pun comenzi medii de 95 Bp.

Criteriile de obtinere a premiilor sunt urmatoarele:
- sa faci parte din echipa noastra Oriflame
- sa achiti facturile la timp
- sa creezi o echipa si sa atingi treptele de calificare de mai sus.