Timisoara

Variante de coșuri cadou de Crăciun propuse de un magazin online specializat în cadouri gourmet

Variante de coșuri cadou de Crăciun propuse de un magazin online specializat în cadouri gourmet

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
739

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sărbătorile de iarnă sunt mai aproape decât avem impresia, timpul trece repede și foarte curând vom avea grija cadourilor de Crăciun pentru cei dragi. În mediul de business, companiile se ocupă de acest aspect încă din octombrie - noiembrie, pentru a pregăti totul din timp, pentru a avea la dispoziție cadourile dorite la momentul dorit, pentru angajați, pentru colaboratori, pentru parteneri și chiar pentru clienți speciali. Cei de la gourmetGIFT, specialist cu experiență de peste 10 ani pe segmentul de cadouri gourmet, au în portofoliu foarte mulți clienți corporate ce se bazează pe un astfel de furnizor de top capabil să ofere soluții premium, exclusiviste, extrem de rafinate, la prețuri prietenoase, pentru orice buget.

Ce variante de cosuri cadou gourmet de Crăciun 2020 sunt propuse în cea mai recentă colecție de cadouri de sezon? "La fel ca în anii trecuți, punem accent pe poveste, pe mesaj, pe armonia produselor dintr-un coș cadou. Momentul festiv trebuie să se potrivească perfect cu o experiență memorabilă a cadoului, cu produse rafinate, selecții de gusturi si arome care se completează una pe alta. Vedetele actualului sezon sunt coșurile cadou Gold Stars, Magic Holidays și A Christmas to Remember", spun cei de la gourmetGIFT, unul dintre liderii pieței de cadouri gourmet și cadouri corporate.

Coșul cadou Gold Stars atrage atenția prin cutia cadou cu motive de Crăciun, folosind roșul, auriul și albul, culori asociate acestei Sărbători de iarnă în mod tradițional. Conținutul este unul demn de un cadou VIP: șampanie Moet Chandon 750ml, panettone cu stafide și coajă de portocală, Valentino, 1kg, tabletă de ciocolată Lindt 100g, trufe de ciocolată Fantasy Mathez 100g, praline de ciocolată Lindt Lindor 100g, cafea măcinată Vergnano 250g – cutie metalică.

Un buget ceva mai redus presupune varianta de coș cadou Magic Holidays, ce conține whisky Chivas Regal 500ml, spumant Asti Cinzano Rose 750ml, vin Bordeaux Les Petites Caves 750ml, panettone cu stafide și coajă de portocală, Valentino, 500g, tabletă de ciocolată Lindt 100g, praline de ciocolată Feletti 85g, cafea măcinată Vergnano 125g, căsuță cu motive de Crăciun cu praline de ciocolată Sorini 150g, biscuiți Don Carlo 100g, totul pe tăviță din bambus cu husă. Cadoul amintește de tradiții clasice de Crăciun prin aspect, dar și prin conținut, fiind potrivit atât pentru cadouri pe plan profesional (pentru colegi, șefi, colaboratori), cât și pe plan personal (prieteni, familie).

Iată o variantă de coș cadou și mai ieftin, coșul cadou Mozart, care propune un Crăciun alb, de poveste. Coșul cadou elegant include lichior Mozart 500ml, panettone cu stafide și coajă de portocală, Valentino, 500g, covrigei dulci Hamlet 250g, trufe de ciocolată Eiffel Tower Maître Truffout 200 g, praline de ciocolată Feletti 85g, biscuiți Don Carlo 100g, tabletă ciocolată Lindt 100g, mini miere Apidava 30g. Special pentru bărbați, există o variantă aparte - coșul cadou Gentleman Black. Acesta conține, pe lângă coșul elegant în sine (suportul cadoului), whisky Johnny Walker Black Label 500ml, panettone cu stafide și coajă de portocală, Valentino, 500g, biscuiți fragezi cu cacao Torcetti La Mole 180g, trufe de ciocolată Mathez 50g, torrone DiGennaro 100g, cremă de ciocolată Feletti 200g, cafea măcinată Vergnano 125g, tabletă de ciocolată Lindt 100g.

Există fel de fel de variante de pachete cadou de Crăciun, inclusiv variante de cadouri ieftine, la prețuri neașteptat de mici în raport cu abundența de produse din combinație. Pentru că Sărbătorile de iarnă înseamnă bucurie pentru cei mici, există și variante de pachete cadou dedicate în mod direct copiilor. Pentru inspirație, dar și pentru comenzi, poate fi accesat magazinul online gourmetGIFT.ro.