Timisoara

Vrei să îți transformi visele în realitate? Te ajută Luna nouă!

Vrei să îți transformi visele în realitate? Te ajută Luna nouă!

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Află cum poți folosi puterea lunii pentru a-ți îndeplini visele! Crește-ți șansele de succes chemând energiile universului în ajutor, alături de experții Astro TV.

În viață, este bine să ne setăm idealuri cât mai înalte. Totuși, de multe ori, partea cea mai grea devine conceperea unui plan pentru a ajunge la acel ideal și transformarea lui în realitate. De cele mai multe ori nu știm cum să începem! De aceea, avem nevoie de ajutor de la Luna nouă, iar cei de la Astro TV au oameni pregătiți care au decis să te învețe cum să profiți de faza lunii, ca să îți îndeplinești visele.

Luna nouă: începutul unui ciclu


Luna nouă este faza lunii în care, datorită poziționării Lunii între Pământ și Soare, ea nu este vizibilă pe cer. Se întâmplă o dată la 30 de zile și reprezintă începutul ciclului de faze ale lunii, numit perioadă sinodică. Această poziționare a Lunii noi la începutul unui ciclu, o face plină de semnificații! Luna nouă trebuie văzută ca un moment perfect pentru noi începuturi. Este o fază a creației, a planificării, iar dacă vrei ca visele tale să fie transformate în realitate, trebuie să te folosești de energiile universului pentru a începe să lucrezi la ele.

Cum lucrez la visul meu de Lună nouă?

Primul lucru pe care ar trebui să îl faci este să meditezi asupra a ceea ce îți dorești să se îndeplinească. După ce ai ajuns la o concluzie, este momentul să îți iei agenda și să începi să scrii pe hârtie cele mai importante idealuri ale tale. Nu este nevoie să le cuprinzi pe toate, ci doar pe cele mai relevante pentru tine în acel moment. Încearcă apoi să pui la cale, schematic, un plan de acțiune pe care să-l urmezi îndeaproape pe parcursul întregului ciclu.

După ce ai un plan bine pus la punct, îndepărtează-te puțin de birou și de momentul respectiv. E timpul să meditezi asupra planului tău; concentrează-te pe sentimentul pe care te aștepți să-l ai atunci când, în sfârșit, visul tău va deveni realitate!

Încearcă să îți întipărești acel sentiment în minte și să îl păstrezi ca motivație pe tot parcursul călătoriei tale. Cu siguranță îți va alimenta determinarea în momentele dificile. Acest exercițiu te va ajuta să ai o mai multă claritate cu privire la viitor și îți va ușura drumul către succes. Dacă vrei să fii sigur că urmezi pașii corect și profiți în totalitate de fazele Lunii, poți lua legătura cu un profesionist de pe Astro TV care te va învăța tot ce trebuie să știi.

Luna nouă: momentul oportunităților

De multe ori, Universul va încerca să ne ajute, fără ca noi să ne dăm seama. Când este Lună nouă, nu trebuie să refuzi oportunitățile care ți se arată! Întâlnește-te cu oameni noi, participă la acel eveniment, înscrie-te la acel concurs. Orice activitate care te scoate din zona ta de confort este caracteristică Lunii Noi și face parte din procesul de transformare a viselor în realitate. Așa că profită din plin de noile șanse pe care le ai!

Conclusion


Luna Nouă trebuie văzută ca o ocazie să începi să lucrezi la ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna. Procesul acesta s-ar putea să fie destul de greu, însă pe Astro TV poți găsi informații sau experți care te vor ghida în drumul tău spre succes. Intră acum și învață cum să folosești energiile Universului în interesul tău!