Timisoara

Week-end cu trei concerte Gospel Fara Bariere!

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 saptamani si 16 ore
Apartine de
Colegiul National de Arta Ion Vidu
Vizualizari
1904

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 5 octombrie 2013 - Duminica 6 octombrie 201319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Asociaţia Culturală TGP pregăteşte din nou un week-end special cu muzică gospel, de data aceasta nu doar timişorenilor. Peste 100 de participanţi înscrişi la cea de-a treia ediţie Gospel Fără Bariere vor repeta o singură zi şi vor da trei concerte, sub conducerea muzicală a lui Dominic Samuel Fritz şi acompaniaţi la pian de Marcelle Poaty-Souami şi de Sergiu Cătană la percuţie.

Primul concert, de sâmbătă seara (5 octombrie), este dedicat oamenilor fără adăpost de la Azilul de Noapte "Pater Jordan" din Timişoara. Turul de forţă al coristilor amatori "cu muzica în sânge şi un strop de nebunie", continuă duminică cu două concerte în două oraşe.

Publicul este invitat duminică, 6 octombrie la ora 14.30 la Buziaş, la Centrul Medical "Cristian Şerban", iar seara la Timişoara, la ora 19.30, la Colegiul Naţional de Artă "Ion Vidu". Intrarea este liberă, se acceptă donaţii pentru Fundaţia Cristian Şerban.

Gospel Fără Bariere este "o întâlnire muzicală dincolo de limite". Dincolo de limite în mai multe sensuri. "Din punct de vedere muzical este un pariu extrem, o provocare, cultural vorbind este un spectacol care cu două din trei concerte iese din spaţiile convenţionale de spectacol. Dar este în acelaşi timp un prilej de întâlnire şi cu un alt public decât melomanii obişnuiţi şi o ocazie de a trece de nişte bariere sociale sau de mentalitate şi de a realiza egalitatea dintre oameni, dincolo de rolurile sociale care îi despart", ne-a declarat dirijorul Dominic Samuel Fritz, preşedintele Asociaţiei.

Gospel Fără Bariere este un proiect lansat cu succes acum un an de Asociaţia Culturală TGP, care este şi organizatoarea mai cunoscutului Timişoara Gospel Project. Cele două proiecte, cu concepte şi de durate diferite au în comun corul fenomen al charismaticului dirijor german, un cor care este de fapt o aventură şi renaşte mereu din pasiune pentru muzică şi entuziasm contagios.