Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro

Wintertochter

Wintertochter

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
Libraria Carturesti - Piata Victoriei
Vizualizari
893

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 17 aprilie 201418.30

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

În data de 17 aprilie 2014, la ora 18:30, invităm la proiecţia filmului „Wintertochter“, din anul 2011, în regia lui Johannes Schmid. Aceasta are loc în cadrul seriei de filme germane „Vedere panoramică – regizori contemporani“, în ceainăria librăriei Cărtureşti (str. Mercy 7).

Kattaka, o fetiţă în vârstă de 12 ani, află tocmai în ziua de Crăciun, că bărbatul pe care ea l-a considerat tată întreaga ei viaţă, nu este de fapt tatăl ei adevărat. Ea reacţionează cu dezamăgire şi furie la această veste şi hotărăşte să plece în cautarea tatălui ei adevărat. În acest sens ea este nevoită să plece într-o călătorie până în Polonia şi îi ia ca însoţitori pe Knäcke, cel mai bun prieten al ei, şi pe Lene, vecina în vârstă de 75 de ani. În microbuzul ponosit al Lenei, cei trei prieteni pleacă într-o călătorie care se dovedeşte a fi foarte palpitantă.

Filmul a câştigat în anul 2012 premiul Deutscher Filmpreis la categoriacel mai bun film pentru copii.

Seria de filme este organizată în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara şi cu sprijinul Goethe-Institut. Filmul va putea fi vizionat în limba germană cu subtitrare în limba engleză.

Filtre film

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta