Timisoara

Zile intense de seminar cu un saman siberian

Detalii eveniment

Telefon
0723587970
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
982

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Va anunt cu bucurie ca intre 30 mai- 1 iunie il putem reintalni pe Alenxadros.

In aceste zile intense veti descoperi cum sa va manifestati individualitatea, cum sa va cresteti puterea personala si increderea in sine, cum sa relationati mai profund cu partenerul de viata, familia si cei jurul vostru fara a va pierde esenta masculina/feminine si individualitatea. Vom aprofunda cauzele bolilor si invatam sa ne imbunatatim sanataea prin vindecare spirituala.

In decursul miliardelor de vieti traite noi am fost atat barbati cat si femei. Faptul ca in aceasta viata ne-am incarnat intr-un corp de barbat sau de femeie nu este deloc intamplator. Exista o intelepciune divina care a facut sa ne nastem intr-un anumit corp. Fiecare trebuie sa ne realizam spiritual in conformitate cu ceea ce ni s-a dat.
Nu poti sa te nasti barbat si sa te realizezi spiritual ca si femeie si nici invers.

Intr-un cuplu exista un fel de dans al polaritatilor, in care chakra-ele se vor inchide de jos pana sus. Se atinge astfel starea de completa echilibrare pe toate planurile, care va permite celor doi sa experimenteze starea de constiinta cosmic.
Atata timp cat nu suntem angrenati intr-o relatie de cuplu nu conteaza atat de mult polaritatea. Daca insa ne angrenam intr-o relatie de cuplu trebuie sa respectam regulile jocului.

Pentru medicina Occidentala, orice teren genetic este predispus la o boala. Aceasta predispozitie poate fi congenitala sau dobandita. Pentru Orient, boala dovedeste un obstacol in realizarea Drumului Vietii. Constiinta se exprima prin tulburari energetice generatoare de boli, piedici in dezvoltarea sa deplina.

Epoca noastra moderna, care dezvolta din ce in ce mai mult comunicarea catre exterior, este aceea a indepartarii de sine. Stiinta noastra, oamenii de stiinta si politicienii care vor sa stie sa stapaneasca totul, sunt in mod dramatic inspaimantati imediat ce li se vorbeste despre om sau umanism. Totusi, ca vrem sau ca nu vrem, dimensiunile subtile ale fiinte umane sunt acolo, exista si se exprima in fiecare zi.
Acceptarea acestei idei, inseamna sa dam posibilitatea citirii legaturii dintre corp-spirit prin limbajul corpului. Acest limbaj va propunem sa-l aprofundam.

Cum si de ce se leaga manifestarile psihice, simptomele, bolile sau accidentele cu ceea ce se intampla, ceea ce se petrece in noi? Orientul ne propune o imagine foarte interesanta pentru a reprezenta acest vehicul care este corpul nostru fizic si acest Drum al Vietii pe care mergem. Aceasta imagine a calestii care avanseaza pe Drumul Vietii care este trasa de caii emotiilor noastre si condusa de vizitiul mentalului nostru, ilustreaza perfect ideea legaturii dintre conducator si vehicul, intre confort si modul de conducere, locul major fiind dat calatorului ascuns, acest inconstient care cunoaste itinerariul mai bine decat vizitiul.

Daca acceptam aceasta idee a relatiei directe intre corp si spirit atunci corpul nostru devine o extraordinara unealta de cunoastere. Mai mult chiar, trebuie sa incercam sa descifram si sa intelegem prin intermediul caror tipuri de procese se exprima acest corp. Atunci cand exista o discordanta intre Constient si Inconstient, vor aparea mesaje, semnale de alarma. Fiinta umana are in principal trei tipuri de semnale, trei maniere de a trai in corpul. Aceste trei tipuri de mesaje sunt tensiunile fizice sau nervoase, traumatismele fizice sau psihologice si bolile organice sau psihologice.

Programul:

Vineri
  • 18.00 – 20.00 – Activare psiho-energetica - meditatie cu Sinele Superior; invata sa-ti accepti superabilitatile, sa-ti exprimi individualitatea si sa-ti invingi blocajele
  • 20.00-22.00 – Meditatie dinamica - manifesta-ti sinele autentic si invata sa-l diferentiezi de personalitate
Sâmbătă
  • 10.00-14.00 - Exercitii matinale pentru activare si intinerire ; teorie si practica asupra relatiilor dintre femei si barbati
  • 14.00-15.00 Pauză
  • 15.00-22.00 - Vindecarea spirituala - aprofundarea cauzelor bolilor
Duminică
  • Vom aface o excursie in natura, vom practica tehnici de samanism si vom incheia cu ceremonia „Mersului pe foc”.
Pentru detalii veti primi informatii pe parcurs

• Costul de participare este de 225 Lei. Aceasta suma nu contune cheltuielile in legatura cu sala de seminar. Locatia va fi aleasa/anuntata ulterior, in functie de numarul participantilor
• Inscriere la seminar: Trebuie sa va inregistratisi sa paltiti o suma nerambursabila de 75 Lei.