Timisoara

Zilele Comunei Ghiroda – Zilele Satului Giarmata Vii

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 ani si 49 minute
Vizualizari
632

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 29 septembrie 2018 - Duminica 30 septembrie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

„Zilele Comunei Ghiroda – Zilele Satului Giarmata Vii”
Primăria și Consiliul Local Ghiroda, alături de Asociația Culturală Kabaitan vă invită să petreceți împreună cu membrii comunității două zile de sărbătoare, marcate printr-un un maraton de evenimente sportive, culturale, distractive, ateliere creative și de aventură pentru copii, spectacole și concerte.

Sâmbătă, 29 septembrie
, la Ghiroda, de la ora 10 ne întâlnim cu micii fotbaliști de la clubul sportiv din localitate, care vor participa la o întrecere amicală, „Cupa Zilele Comunei Ghiroda 2018”. De la ora 14, în sala Casei de Cultură vă puteți bucura de spectacolul Ariciul, prezentat de Teatrul Merlin, o poveste potrivită pentru toate vârstele, iar în continuare copiii, părinții și bunicii au posibilitatea să aleagă activitățile propuse de Sfera Timișoarei, Licurici și Vivart și să asiste la demonstrații de arte marțiale, dans sportiv și șah. Seara, de la ora 20, în curtea Casei de Cultură din Ghiroda, va avea loc un concert Carla`s Dreams și The Mono Jacks.

Duminică, 30 septembrie
, comunitatea din Giarmata Vii este invitată, ca-n fiecare an, să sărbătorească ziua satului. La inițiativa Fiilor Satului, Primăria și Consiliul Local Ghiroda, împreună cu Asociația Culturală Kabaitan, au pregătit un program de sărbătoare cu activități pentru toate vârstele și pe toate gusturile. Vor avea loc meciuri de fotbal, competiții de ping-pong, badminton, șah și table, activități recreative și distractive. Sfera Timișoarei și Păpușile Bunicilor organizează ateliere de creație, face painting, colaje din materiale reciclabile și păpuși tradiționale, așa cum numai bunicuțele mai știu să confecționeze. Ca în fiecare an, copiii talentați vor putea crea în Atelierul de Arte iar PICster va surprinde momente magice în fotografii instant pe care să le păstrați ca amintire. Junior Adventure a pregătit o mulțime de activități de aventură: tir cu arcul și cu arbaleta pentru curajoși, castel și tobogan gonflabil pentru țopăit în voie, traseu cu obstacole pentru neînfricați și multe surprize. În spectacolul folcloric vor evolua trei ansambluri: „Flori din Câmpie”, „Datina” și „Comuna Timișului” iar soliștii Maria Borțun Popescu, Alina Stancu și Petrică Moise vor susține recitaluri pentru iubitorii de folclor. Seara se va încheia festiv, cu un foc de artificii, așa cum se cuvine într-o zi de sărbătoare.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta