Timisoara

Ziua Internationala a zambetului la Iulius Mall

Ziua Internationala a zambetului la Iulius Mall

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
812

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 3 octombrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

IULIUS MALL TIMIȘOARA SĂRBĂTOREŞTE ZIUA INTERNAŢIONALĂ A ZÂMBETULUI

Vineri, 3 octombrie 2014, IULIUS MALL TIMIȘOARA sărbătoreşte Ziua Internaţională a Zâmbetului printr-o campanie veselă, gândită să stimuleze optimismul la români. Astfel, întreaga zi, clienţii care vor zâmbi şi vor transmite voie bună vor fi răsplătiţi de IULIUS MALL cu surprize menite să îi facă să râdă mai mult.

Ziua Internaţională a Zâmbetului se sărbătoreşte anual, în prima zi de vineri a lunii octombrie, fiind iniţiativa artistului american Harvey Ball, creatorul „feţei zâmbitoare” („Smiley Face”), emoticon-ul care a cucerit întreaga lume.

Campania, organizată simultan de toate cele cinci centre comerciale ale companiei Iulius Group din Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava, doreşte să încurajeze starea de bine şi spiritul pozitiv, pentru o viaţă frumoasă şi veselă.

Zâmbetul este în strânsă relaţie cu shoppingul. Cercetătorii americani au demonstrat că shoppingul alungă tristeţea şi creşte sentimentul de bună dispoziţie. O vizită prin magazine nu înseamnă doar reînnoirea garderobei, ci vine la pachet şi cu un zâmbet.

Potrivit raportului anual publicat de Adunarea Generală a ONU în septembrie 2013, România ocupă locul 90 din 156 de ţări aflate în clasamentul care „măsoară” fericirea. Cele mai optimiste persoane locuiesc în ţările din nordul Europei.