Timisoara

Central Park

Detalii

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Vizualizari
287

Voteaza & Distribuie

Descriere

În “Central Park”, Woody Allen recompune, în stilul său inimitabil, povestea a două cupluri new-yorkeze infidele. Personajele, pe cât de elegante și sigure de sine în societate, pe atât de haotice și dezechilibrate în viața lor personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Piesa captivează atât prin complexitatea relațiilor umane, cât și prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante și a situațiilor absurde care induc senzația că nu va mai scăpa nimeni cu fața curată.
Spectacolul în regia semnată de Dragoș Câmpan va fi jucat în premieră la Timișoara vineri 9 februarie 2018, de la ora 19:00, la Opera Națională Română.
Subiectul este unul inepuizabil: adulterul, aproape un simptom al căsniciilor moderne, oferă și de data asta un prilej de amuzament, dar și de meditație asupra realității dure pe care, de regulă, o cunoaște toată lumea, mai puțin persoana înșelată. Spectacolul îi are în distribuție pe actorii Andreea Grămoșteanu, Florin Busuioc, Adelaida Zamfira, Bogdan Talașman și Ioana Mărcoiu. ”Datorită talentului actoricesc, situațiile amuzante și momentele emoționante alternează pe tot parcursul spectacolului și îl fac incitant”, susțin realizatorii.

Biletele pentru prima reprezentație a comediei ”Central Park” la Timișoara s-au pus în vânzare la Agenția Operei și au, în funcție de loc, prețuri de 70 lei / 60 lei / 40 lei.