Timisoara
Se afişează 641-650 din 1655 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Facem un sos delicios si aromat din rosii, busuioc, usturoi, putina telina, morcovi carne de vita tocata. Spetzlele le tragem la tigaie impreuna cu sosul si asezonam cu sare, putin parmezan si piper proaspat macinat.Cantitate: 400 gr
  • 18.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pregatim un sos gustos din smantana, costita, sunca, usturoi si patrunjel verde apoi adaugam spatzele facute in casa. Tragem putin la tigaie sa se patrunda si asezonam cu sare, piper si putin parmezan ras.Cantitate: 400 gr
  • 18.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Mai intai preparam un sote din hribi de padure, praz, usturoi, patrunjel si salvie. Adaugam spatzlele de casa, asezonam cu sare si piper proaspat rasnit si mai tragem putin la tigaie pentru a uniformiza aromele.Cantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fileul de somon in rumenim putin in unt. Separat prajim fulgi de migdale si formam un sos cu smantana, zeama de lamaie, sare si piper proaspat macinat. Adaugam fileul de somon si tragem totul la tigaie.Cantitate: 200 gr
  • 37.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Dorada o asezonam cu sare si piper si o bagam la cuptor invelita in crusta de sare marina.Cantitate: 350 gr
  • 38.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fieul de salau in tavalim prin faina, ou si fulgi de migdale. Il prajim si vi-l servim cu o felie de lamaie.Cantitate: 180 gr
  • 27.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Castravetii ii taiem rondele si-i amestecam cu ceapa proaspat taiata. Presaram cu piper macinat si dregem cu un amestec de otet, ulei si apa.Cantitate: 200 gr
  • 5.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • varza alba, varza rosie, salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, ceapa rosie, sos vinegred.Cantitate: 200/50 gr
  • 5.99 LEI