Timisoara
Se afişează 591-600 din 1655 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Umplem palarioarele cu un amestec de ciuperci tocate, ceapa, costita si verdeata. Apoi le punem un capac de cascaval si le trecem prin cuptor cat sa se lege compozitia.
  • 9.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Bere blonda nefiltrata, fabricata in Timisoara, de Cllinica de BereCantitate: 500 ml
  • 9.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Facem o umplutura din ceapa verde si creier de porc, condimentam cu piper proaspat macinat, cu carem umplem o clatita. Apoi o tavalim bine prin ou si pesmet si o prajim rapid in ulei incins. V-o servim cu sos rece de hrean.Cantitate: 100/40 gr
  • 9.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Tragem spetzlele la tigaie, dupa care adaugam ceapa maruntita si boia. La final le asezonam cu sare, patrunjel si piper proaspat macinat.
    Cantitate: 350 gr
  • 9.99 LEI