Se afişează 91-100 din 520 rezultate.
-
Prajim cotletul in tigaie si il servim cu un sos de smantana, praz, putin usturoi si in final hribii cu aroma lor inconfundabila.Cantitate: 220 gr
-
24.99 LEI
-
Cantitate: 200g
-
19.00 LEI
-
Cantitate: 200gr
-
18.00 LEI
- poze 1
-
cotlet porc - 150grNota : fara garnitura
-
13.20 LEI
-
cotlet de porc,ficatei pui,ciuperci - 180gr
-
13.20 LEI
-
Cantitate: 180 g
-
16.00 LEI
-
Cantitate: 200 g
-
18.00 LEI
-
Cantitate: 180 g
-
16.00 LEI
-
Umplem cotletul cu ceapa, ciuperci si creier de porc, mustar si cascaval ras, apoi il tavalim prin faina, ou si pesmet si-l prajim.Cantitate: 250 gr
-
19.99 LEI
-
Cantitate: 150 g / 150 g
-
40.00 LEI
310876310302309930183543183539311820330561311821310877330565