Timisoara
Se afişează 1-10 din 170 rezultate.
  • 0

  • poze 1
  • Complexul de vitamine B este esenţial pentru buna funcţionare a organismului, având o influenţă directă asupra multor procese metabolice şi reprezintă un adevărat aliat al sistemului imunitar în lunile de toamnă și iarnă.
  • 0

  • poze 1
  • Primul pas: încearcă a consuma până la cinci fructe și cinci legume/zi pentru a vă asigura că obțineți o mulțime de imunostimulatoare nutritive! Alege o selecție curcubeu de culori pentru a obține o gamă largă de substanțe nutritive. Surse bune: morcovi, sfeclă roșie, cartofi dulci, roșii și muguri de fasole, mere, fructe de padure (capșuni, afine, zmeură, etc - poți cumpăra aceste fructe congelate, atunci când nu sunt în sezon).
  • 0

  • poze 1
  • Ce ar trebui să se găseasca din abundență în alimentația noastră, în special în această perioadă a anului? Fără îndoială, cât mai multe legume si fructe! Proprietăți inegalabile se ascund în spatele gustului bogat si răcoritor, dar și în culoarea lor proaspătă, adevărate delicii ale naturii.
  • 0

  • poze 1
  • Nutriția viitorului va cuprinde ”studiul creierului din burtă” și felul în care nutrienții influențează activitatea genelor, cât și dezvoltarea microbiomului. Este un nou început pentru noi toți. Bacteriile din intesinele noastre sunt dintre cele bune și dintre cele rele. Cele bune asigură funcționarea metabolismului și proceselor de transformare din corp, pe când cele rele aduc disfuncție și boală.
  • -1

  • poze 1
  • E vară, e cald, e vacanță… E bine! Doar unele zile vin mai calde decât puterea noastră de adaptare, iar în aceste zile ar fi bine să fim atenți pentru a menține în parametrii optimi homeostazia internă și echilibrul, în general.
  • 0

  • poze 1
  • Fructele se consumă întotdeauna pe stomacul gol, acestea fiind hrana ideală a omului, conținând toți nutrienții necesari pentru un corp sănătos și plin de energie. Ele sunt pline de vitamine, minerale, carbohidrați, aminoacizi, fitonutrienți. Prin natura lui, fructul dă corpului posibilitatea de a se curăța de toxine, dacă este corect consumat.
  • 0

  • poze 1
  • Ultimele cercetări în domeniul nutrițional ”descalifică” total consumul de ouă! Se spune că un consum de 3 ouă/săptămână ar avea același risc de boli cardio-vasculare similare cu cele ale unui fumător a 5 țigări/zi. Ce este interesant, aceste studii nu vorbesc nimic despre felul în care este gătit oul. Aceasta face diferența! Felul în care pregătim ouăle în dietă le clasifică în a fi benefice sau total dăunătoare.