Timisoara

10 jocuri de noroc existente în mediul online

10 jocuri de noroc existente în mediul online

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
180

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Jocurile de noroc au însoțit omenirea de-a lungul evoluției sale. Încercarea norocului a reprezentat mereu o provocare, iar oamenii nu au ezitat să descopere dacă acesta este de partea lor sau nu. De-a lungul timpului, preferințele în materie de jocuri de noroc au fost într-o continua schimbare. Mult timp, jocurile cu zaruri sau cele de tip loterie erau cele mai populare. Apariția cărților de joc în China și modificarea lor de către francezi în forma pe care o cunoaștem astăzi, a schimbat obiceiurile de gambling.

Același lucru s-a întâmplat odată cu apariția cazinourilor, în secolul al XVII-lea și, recent, odată cu dezvoltarea cazinourilor online. Mediul online se dovedește potrivit pentru jocurile de noroc, astfel că ai destule opțiuni la dispoziție în acest sens. Te invităm să descoperi în continuare 10 jocuri de noroc online cu care te poți distra.

1. Ruletă
Când joci ruleta la casino farmecul provine și din atmosfera specifică. Ruleta online reproduce fidel aspectul și sunetele dintr-o sală de jocuri, astfel că experiența este similară. Ai la dispoziție aceleași opțiuni de pariere, bazate pe regulile fiecărui tip de ruletă (europeană, franceză sau americană).

2. Blackjack
Blackjack este un joc cu reguli simple, pe care le înveți în câteva minute. Totuși, ca sa câștigi, ai nevoie de control emoțional și sa fii capabil sa intelegi probabilitățile. Jocul online este identic celui din cazinourile fizice, dar pachetul este generat la fiecare mână. Asta înseamnă că nu poți numara cartile.

3. Keno
Keno este un joc de noroc de tip loterie. Jucătorul alege un număr sau mai multe dintr-o serie, iar extragerea decide ce numere sunt câștigătoare. Există diferite variante de keno, în funcție de țara în care se organizează. Nu doar variantele și sistemele de joc disponibile diferă, ci și numărarea extragerilor. Unele jocuri keno au extrageri zilnice, în timp ce altele au și de mai multe ori pe zi.

4. Bingo
Bingo este un joc popular, care atrage mulți jucători și în mediul online. Practic, se aseamănă cu loteria, doar că jucătorul marchează numerele pe un carton, sperând ca acestea să formeze combinații câștigătoare.

5. Poker
Poker este un joc de cărți care presupune, pe lângă noroc, și capacitate de analiză, simț strategic și control emoțional. În mediul online se păstrează aceleași reguli, dar adversarii reali sunt înlocuiți de inteligența artificială. Latura tactică și norocul devin elemente dominante, pentru că citirea emoțiilor și jocul în funcție de acestea dispar din pokerul online.

6. Sloturi simple
Sloturile simple sunt jocuri ca la aparate care au doar câteva linii de joc. Desfășurarea lor este simplă, iar simbolurile înfățișează, de obicei, fructe, pietre prețioase sau bijuterii. Liniile câștigătoare sunt limitate de numărul de combinații și simboluri, dar simplitatea este și un avantaj.

7. Sloturi complexe
Sloturile complexe sunt păcănele cu linii și simboluri multiple. De asemenea, oferă runde suplimentare sau minijocuri, de cele mai multe ori după o linie câștigătoare. Jackpoturile se acumulează progresiv la unele sloturi complexe.

8. Baccarat
Acest joc nu este doar preferatul lui James Bond, ci și unul dintre cele mai vechi jocuri de cazino. Are reguli simple, dar este foarte distractiv. Jucătorul pariază care va fi raportul dintre cărțile sale și cele ale casei.

9. Craps
Craps este un joc care se practică cu două zaruri. Jucătorii pariază pe rezultatul acestora. Cazinourile online oferă diverse versiuni de craps, iar experiența de joc este similară celei dintr-un cazino fizic.

10. Pariuri sportive
Deși mulți consideră pariurile o activitate care ține de cunoașterea sportului, norocul este un factor decisiv în desfășurarea acestora. La fel ca în cazul altor jocuri, există o miză și o casă cu care concurezi. Pariurile sportive au secțiuni speciale pe site-urile operatorilor de jocuri de noroc.

Gamblingul este o activitate distractivă, dacă o practici cu responsabilitate. Indiferent ce joc de noroc alegi, limitează timpul și bugetul alocat acestuia și păstrează o atitudine rațională.

Sursa foto: freepik.com