Timisoara

10 lucruri pe care nu trebuie să le ratezi în Los Angeles

10 lucruri pe care nu trebuie să le ratezi în Los Angeles

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Apartine de
DWF
Vizualizari
342

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Los Angeles este una dintre destinațiile turistice care atrage turiști din toată lumea. Supranumit “Orașul Îngerilor”, poate fi intimidant, prin aglomerația și agitația zilnică, indiferent de anotimp. Al doilea oraș ca mărime din SUA, Los Angeles are multe locuri pe care trebuie să le vizitezi neapărat. Experiența unică pe care o vei avea în Los Angeles va fi cea a unei vacanțe într-un carusel. Aici ai parcuri imense, plaje splendide, muzee, cluburi, cafenele, străzi faimoase, Sala de Concerte Disney, studiourile Universal, unde se realizează unele dintre cele mai cunoscute filme. Acestea sunt doar câteva sugestii.

Cumpără bilete de avion spre Los Angeles disponibile pe Vola, ca să descoperi care sunt atracțiile principale pe care nu trebuie să le ratezi în “Orașul Îngerilor”.

1. Hollywood Walk of Fame

Aleea Celebrităților este cunoscutul trotuar de pe bulevardul Hollywood, unde regăsești peste 2.500 de plăci mari cu stele, pe care sunt numele unor persoane celebre din lumea filmului, teatrului, televiziunii, muzicii și radioului.

2. Studiourile Universal

Poți vizita un studio, dar și parcul tematic. Studiourile sunt cele mai vechi din industria filmului de la Hollywood. Există un tur tematic în spatele studiourile pentru a înțelege cum sunt realizate filmele, ce implică realizarea unuia și care sunt pașii până când acesta apare pe ecrane. Universal Studios Hollywood îți oferă posibilitatea de a vedea în timp real tehnicile folosite la filmele actuale.

3. Warner Bros Studio Tour

Un astfel de tur o să îți arate adevărurile din spatele micului ecran și pe cele legate de un film, dar poți opta și pentru altfel de tururi, cele care vizează filmele aflate în producție la studiouri în momentul vizitei, cu treceri și opriri la fiecare departament de producție în parte.

4. Walt Disney Concert Hall

Sala de concerte în care cântă Filarmonica din Los Angeles, a fost construită cu banii familiei Disney, de un celebru arhitect, designul este unul inovator, iar acustica este specială, extrem de apreciată.

5. Muzeul de Artă

Contemporană din Los Angeles Este o clădire cu mai multe corpuri independente, unul dintre acestea fiind în imediata apropiere a Sălii de Concerte Walt Disney. Exponatele muzeului sunt obiecte de artă americane și europene, multe dintre ele provenind din donații.

6. Sunset Boulevard

Bulevardul Sunset are o lungime de aproximativ 35 de km, fiind cel mai cunoscut și apreciat loc de promenadă din Los Angeles. Pe lungimea acestui bulevard vei regăsi unele dintre cele mai cunoscute magazine și mărci de renume, din domenii de activitate diferite, evident accentul este pus pe cele ce au legătură cu industria cinematografiei și muzicii.

7. Griffith Observatory

Observatorul Griffith este una dintre celebrele atracții turistice din Los Angeles, conceptul de funcționare fiind extrem de simplu: observatorul trebuie să ofere informații publicului larg, într-un format cât mai accesibil. Spațiul a fost modernizat și i s-au adăugat în timp și zone cu magazine, cafenele și alte elemente diferite de obiectul său de activitate.

8. Muzeul Hollywood

Ca orice muzeu are tot felul de exponate, care vizează lumea filmului și a spectacolelor de televiziune. Aici poți vedea costume ale celebrităților, postere, manuscrise, scripturi și alte elemente din industria cinematografiei și a televiziunii.

9. Venice Boardwalk

Bulevardul Venice cuprinde un cartier rezidențial, cu centru comercial și de agrement. Este renumit pentru plajele și zonele de promenadă cu baruri, zone de artă, galerii, restaurante, magazine și terenuri sportive pentru activități diferite.

10. Ripleyꞌs Believe it or Not

De Muzeul Ripleyꞌs Believe It or Not cu siguranță ai auzit. Piesele din acest muzeu sunt care mai de care mai ciudate și de neexplicat, în unele cazuri, culese de fondatorul instituției din țările pe care le-a vizitat. Minunile mai puțin convenționale te vor uimi și îți vor stârni curiozitatea.

Cu o climă temperată, Los Angeles îți oferă posibilitatea să te simți bine în orice anotimp. Poți avea o vacanță de neuitat, în care să descoperi lucruri deosebite, unice, care te vor face să te simți minunat. Los Angeles este orașul viselor, al starurilor, un ținut misterios și magic care te va cuceri fără nicio urmă de dubiu.

Sursa foto: unsplash.com/photos/KthnAO0Nlpw