Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

10 produse necesare pentru lucru manual la școală

10 produse necesare pentru lucru manual la școală

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 8 luni si 4 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
428

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Majoritatea adulților nu acordă orei de lucru manual seriozitatea și atenția cuvenite. Mai degrabă această materie este considerată una pur distractivă pentru cei mici, fără o valoare didactică semnificativă. În realitate, elevii beneficiază enorm de pe urma acestor ore, în care creativitatea și imaginația le sunt exersate și dezvoltate. De aceea este recomandat să îi oferi micuțului tău tot ce are nevoie pentru a putea realiza mici opere de artă la ora de lucru manual.

Iată tot ce are nevoie prichindelul tău pentru ora de lucru manual de la școală!

1. Foarfece pentru hârtie

Foarfecele sunt esențiale la ora de lucru manual. Pentru ca micuțul să le folosească în siguranță, cumpără foarfece speciale pentru tăiat hârtie. Acestea nu sunt la fel de ascuțite și nu au potențial la fel de periculos pentru foarfecele de bucătărie sau foarfecele standard din magazine.

2. Foarfece cu modele

Unele foarfece au lamele decupate astfel încât să taie hârtia cu efecte interesante. Astfel se pot obține onduleuri, margini zimțate și alte modele creative, pe care cel mic le poate folosi în fel și chip.

3. Lipici

Lucrul manual presupune foarte multe obiecte unite prin lipire, așa că cel mic va avea nevoie de un lipici de cea mai bună calitate, care să nu își piardă proprietățile atunci când se usucă definitiv. De asemenea, copilul are nevoie de un produs care să fie cât mai ușor de utilizat, pentru a evita murdărirea suprafețelor de lucru, a hainelor și a lucrării pe care o realizează. Alege un lipici cu uscare rapidă, care să îi ușureze munca. Cel mic va adora să lucreze cu el!

4. Hârtie colorată lucioasă

Micile opere de artă de la clasa de lucru manual au la bază, de cele mai multe ori, hârtie colorată lucioasă. Aceasta este ușor de îndoit, de manevrat, de tăiat și de lipit, așadar este perfectă pentru proiecte ambițioase gândite de școlari. Cumpără hârtie lucioasă în cât mai multe nuanțe, pentru a-i oferi copilului posibilitatea de a realiza modele complexe și cu adevărat creative!

5. Hârtie creponată

Pe lângă hârtia lucioasă, cel mic va folosi și hârtie creponată pentru diverse proiecte. Aceasta este și ea disponibilă în multe culori, așa că fă o selecție cât mai bună de nuanțe ce pot fi utilizate împreună.

6. Creioane colorate

Chiar dacă lucrul manual are la bază decupaje și lipire, cel mic poate folosi și creioane colorate pentru a completa lucrările sale. Cumpără-i un set de creioane clasice, în nuanțe diferite, sau chiar un set de creioane cerate, care oferă un alt efect și pot fi folosite în moduri cât mai creative.

7. Carioci și markere

În completarea lucrărilor artistice pot veni și cariocile sau markerele în culori vii. Poți găsi seturi avantajoase, cu o gamă largă de nuanțe. Acestea pot fi folosite pentru trasarea unui contur colorat sau pentru desenarea unor modele mai complexe.

8. Sclipici colorat

Un alt element util de care cel mic va fi cu siguranță entuziasmat este sclipiciul colorat. Acesta poate fi aplicat în infinite moduri și oferă oricărei lucrări un aspect aparte. Poți găsi sclipici sub formă de praf care se aplică peste hârtie, cu ajutorul lipiciului, sau stick-uri de sclipici cu lipici deja inclus, pentru aplicare mai rapidă și mai precisă.

9. Materii prime din gospodărie

Pentru a-i încuraja inventivitatea, oferă-i micuțului opțiuni creative pe care să le folosească în proiectele de la școală. Poate fi vorba despre paste de diferite forme (fundițe, spirale, literele alfabetului, dinozauri), orez negru și roșu și orice altceva se poate lipi cu ușurință pe o planșă sau pe o hârtie colorată.

10. Materii prime din natură

Natura este o sursă inepuizabilă de inspirație, iar frunzele, ghindele, florile, firele de iarbă, castanele sau scoicile pot fi elemente excelente pentru lucrul manual.

Acestea fiind spuse, pune-i la dispoziție școlarului toate instrumentele și materialele de mai sus. Nu poți ști niciodată ce talent artistic se ascunde în micuțul tău!

Sursă foto: pexels.com/photo/children-doing-arts-and-crafts-at-school-8612992/

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/