Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

„100 de amintiri din grădiniță”

„100 de amintiri din grădiniță”

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 ani si 2 saptamani
Apartine de
Gradinita PP Nr. 26
Vizualizari
1632

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Grădinița PP 26 Timisoara si Inspectoratul Judetean Timis au lansat proiectul județean ”100 de amintiri din grădiniță” aducând în fața părinților o parte din munca depusă de preșcolari, imagini din mediul educațional, ”Povestea grădiniței” și multe alte aspecte, venite sa informeze viitorii părinți care urmează sa își înscrie copilașii in aceasta minunată instituție de învățământ preșcolar.

Fiecare zi la noi in grădiniță este ca o poveste spusă și trăită de copiii care vin la noi... și ce povesti frumoase creează împreună copiii, sub îndrumarea doamnelor educatoare. Da!... lumea grădiniței este o lume minunată, o lume a inocenței, o lume a copilăriei, căci aici suverani sunt copiii... pentru ei este creată GRĂDINIȚA, ca ei să se poată întâlni, juca și învață împreună. Ce poate fi mai frumos decat " o mulțime de copii, venind veseli, mulțumiți, pentru joacă pregătiți"

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 26, din frumoasa Timișoară are 48 de ani! ... Aproape jumătate dintr-un secol! ... Deci, câte și câte generații de copilași nu au crescut înăuntrul ei !! ... Numărul 26 sună în urechile noastre ca un clopoțel al COPILĂRIEI...

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 26 din Timişoara ia ființă în anul 1973, fiind până în anul 1981 sub tutela Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, apoi sub patronajul Întreprinderii Fructus Timişoara până în anul 1990, fiind preluată de I.S.J.Timiş după această perioadă, iar începând cu 01.01.2001 de către Primăria Municipiului Timişoara..

Vorba cântecului: „O lume minunată în care veți găsi numaii COPII,
O lume cu mult soare și mii de jucării pentru COPII...”

Da! ... Lumea grădiniței este o lume minunată, o lume a inocenței, o lume a COPILĂRIEI, căci aici suverani sunt COPIII... pentru ei este creată GRĂDINIȚA, ca ei să se poată întâlni, juca și învăța împreună... Ce poate fi mai frumos decât „o mulțime de copii,/Venind veseli, mulțumiți, pentru JOACĂ pregătiți” ?

De aceea doamnele EDUCATOARE au pregătit din timp, cu grijă și mare atenție, dar mai ales cu dragoste, multe activități educative și instructive numite PROIECTE EDUCAȚIONALE, care să-i informeze pe copii despre multele și minunatele aspecte ale lumii și ale vieții, astfel încât ei să meargă cât mai pregătiți la școală. Astfel de proiecte ar fi: „Fabrica de gânduri bune”, „Copii sănătoși, copii frumoși”, „Strada, prieten sau dușman”, „Tradiții și obiceiuri populare-acasă și peste hotare”, „Citește-mi 100 de povești!”, „Educația financiară în grădiniță” și multe altele.

Derularea proiectelor educaționale ne ajută să participăm cu drag și mândrie la CONCURSURI ȘI SIMPOZIOANE, ca să dovedim cât de multe lucruri am învățat împreună: copiii și educatoarele. Dintre acestea amintim doar „Magia Crăciunului- obiceiuri și tradiții” și „O minte sănătoasă, într-un corp sănătos”.

Ne-am înscris, am participat, am dovedit ce știm și ce putem face și drept răsplată am primit o mulțime de DIPLOME, care de care mai frumoase, care ne-au încurajat să ne continuăm, diversificăm și creăm alte și alte activități frumoase și interesante, când suntem la grădiniță.

Zi de zi, an după an, noi – EDUCATOARELE din GRĂDINIȚA 26, vă așteptăm cu emoție, nerăbdare și cu multă dragoste, pe voi dragi copii să scriem âmpreună noi și noi POVEȘTI despre COPILĂRIE, care să ne încânte și încălzească inimile și sufletele !

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro