Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

11 candidați pe loc la secția de Informatică a Universității Politehnica Timișoara

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
783

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

11 candidați pe loc la secția de Informatică a Universității Politehnica Timișoara

După primele 5 zile de înscriere, la Universitatea Politehnica Timișoara sunt 3764 de candidați pe cele 2220 de locuri la buget, față de 3719 înscriși în toată perioada admiterii din iulie 2016. Topul celor mai căutate secții în acest an este următorul:

  1. Informatică (Facultatea de Automatică și Calulatoare, concurs de dodare) – 562 înscriși/ 50 locuri la buget
  2. Calculatoare și Tehnologia Informației (Facultatea de Automatică și Calulatoare, concurs cu probe de verificare a cunoștințelor) – 525 înscriși/ 140 locuri la buget
  3. Mecatronică și Robotică (Facultatea de Mecanică, concurs de dosare) – 219 înscriși/ 90 locuri la buget
Totodată, pe cele 63 de locuri pentru „românii de pretutindeni” s-au înscris până în acest moment 75 de români din Republica Moldova și din Republica Serbia.

Astăzi (22.07.2017) vor continua înscrierile la toate facultățile, iar luni și marți (24-25.07) se vor face înscrieri doar la facultățile cu concurs de dosare. Rezultatele finale vor fi afișate miercuri, 26.07.2017, ora 10:00, la toate facultățile noastre.”, a precizat conf. dr. ing. Cosmin MUȘAT, Secretar Comisie Centrală Admitere.
Mai sunt disponibile locuri în regim cu taxă și sperăm să fie suplimentat numărul locurilor bugetate, ca urmare a interesului manifestat de absolvenții de liceu pentru domeniile tehnice.”, a menționat prof. dr. ing. Viorel-Aurel ȘERBAN, rectorul Universității Politehnica Timișoara.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro