Timisoara

127.0.Def.Camp Timisoara

127.0.Def.Camp Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1752

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 3 noiembrie 201310:00 - 18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

După aproape 3 ani de activitate și 6 evenimente organizate sub brandul DefCamp, reușim în sfârșit să punem pe picioare și un sistem pentru întâlnirile locale. 127.0.Def.Camp Timișoara este evenimentul ce incheia prima trilogie din seria întâlnirilor locale din domeniul securității informatice introdusă de DefCamp în acest an ca urmare a feedback-ului obținut în România de-a lungul timpului. Întâlnirea are loc pe 3 noiembrie la City Business Centre Timișoara și promite peste 8 ore de discuții și schimburi de experiență, toate prezentările concentrându-se în jurul domeniilor hacking & INFOSEC.

Întâlnirea se bucură de prezența a 6 speakeri cu multă experiență în domeniu, ea desfășurându-se începând cu ora 10:00 și incheiindu-se la ora 18:00.

Evenimentul are loc în Timișoara, la City Business Centre, unul dintre cele mai carismatice locuri din oraș pentru a desfășura astfel de întâlniri.

Printre invitatii acestei intalniri se numara Andrei Avădănei, coordonator & fondator DefCamp, CEO CCSIR, Anatolie Prisacaru, CTO CCSIR, Marius Sebastian Trif, Game developer @ 2o.com, Bogdan Groza, PhD Lecturer la Politehnica Timișoara, Dpl. Ing. Ciprian Pungilă, PhD. West University of Timișoara.

Înscrie-te aici:
http://127timisoara.eventbrite.com/