Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

1470 de locuri bugetate pentru viitorii masteranzi ai Universității Politehnica Timişoara

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
857

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

1470 de locuri bugetate pentru viitorii masteranzi ai Universității Politehnica Timişoara

Universitatea Politehnica Timişoara organizează, în intervalul 4-22 iulie 2016, concursul de admitere pentru ciclul master. Candidații au la dispoziție 1470 locuri bugetate, respectiv 625 locuri cu taxă, la 67 de specializări. Mai multe informații despre împărțirea locurilor disponibile pe facultăți și specializări pot fi găsite în următorul tabel.
Candidaţii sunt așteptați să se înscrie online sau la sediile facultăţilor, după cum urmează:

  • prima etapă 4-8 iulie, interviu 11-12 iulie;
  • a doua etapă 12-22 iulie, interviu 25 iulie.
Universitatea Politehnica a hotărât să organizeze 2 etape de înscriere la master, pentru a veni în întâmpinarea studenților care termină examenul de licență mai târziu decât absolvenții Politehnicii. Astfel, sunt așteptați să devină masteranzi UPT tineri de la toate universitățile timișorene și nu numai.
Mai multe detalii pot fi accesate pe site-ul UPT, la secțiunea Admitere.

###
UPT se numără printre puținele universități din țară care oferă cazare tuturor studenților săi, netimişoreni, în cele 16 cămine studențești (peste 5000 de locuri de cazare). Servirea mesei se poate face în restaurantele studenţeşti, la preţuri preferențiale. Studenții UPT își desfășoară orele de educație fizică şi activităţi recreative în cadrul a două baze sportive cu dotări de ultimă oră: două bazine de înot semiolimpice, unul acoperit și unul descoperit; terenuri acoperite și descoperite de fotbal, tenis, volei, handbal, pistă de atletism; săli de forță și fitness. Accesul la bazele sportive este gratuit pentru politehniști. De asemenea, studenții UPT beneficiază au acces gratuit la noua Bibliotecă – un spațiu impresionant, dotat cu tehnologie de ultimă generație și spații proiectate pentru toate nevoile studenților: studiu individual sau în grup, ședințe de lucru internaționale, relaxare sau socializare.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii