Timisoara

1 iunie pentru toti copiii - Editia a III-a

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Vizualizari
1843

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 1 iunie 201511:00-16:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Asociaţia “Sfera Timişoarei” organizează luni, în data de 1 iunie 2015, a III-a ediţie a evenimentului “1 iunie pentru toţi copiii!” la Ştrandul UMT între orele 11.00-16.00. Accesul este gratuit pentru toţi copiii. 1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului și va fi sărbătorită într-o atmosferă relaxată, cu jocuri menite să dezvolte spiritul civic al celor mici. În caz de vreme ploioasă activitățile se vor desfașura în interiorul standului, la restaurant.

Ziua dedicată celor mici va cuprinde activităţi distractive precum ateliere de creaţie, desen, pictură, muzică şi dans, gustări, concursuri cu premii şi multe alte surprize care se vor desfăşura în spaţiul special amenajat din cadrul ştrandului.
Sub îndrumarea echipei de voluntari, copiii vor avea posibilitatea să creeze tablouri supradimensionate, să decoreze un parc, ocrotind astfel natura, să picteze folosind tehnica amprentelor, să facă baloane gigante de spumă și nu numai.
Zâna Măseluță de la clinica stomatologică Dent Estet 4 Kids le va povesti copiiilor despre igiena și periajul dințișorilor.

La fel ca şi anul trecut, fiecare princhindel este aşteptat cu o jucărie care va fi donată celor mai puţini norocoşi de la Centrul de primire în regim de urgență Timișoara. Ei ar avea nevoie de: jocuri precum rummy, sah, jocuri pe tabla, palete de badminton, role, accesorii sportive pentru afara. Jocurile nu trebuie să fie noi, dar intr-o stare bună.