Timisoara

200 de voluntari la Sînmihaiu Român

200 de voluntari la Sînmihaiu Român

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
479

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

La Sînmihaiu Român, judetul Timiș, cu mic cu mare, am ieșit la ultima acțiune de completare a plantației, cu rol de perdea de protecție forestieră, marca Plantăm fapte bune în România. În tânăra pădure s-au făcut completări cu 1000 de puieți forestieri de frasin, cu ajutorul a 200 de voluntari. Plantația a fost inițiată în martie 2016 și de atunci constant am replantat, completat și îngrijit-o cu sprijinul partenerilor, voluntarilor și autorităților locale! Să Fie Pădure! Mulțumim mult!

Organizatorii locali sunt: Asociația ECO CLUB Timișoara, Primăria și Consiliul local al comunei Sînmihaiu Român.

Partener oficial locali: Survey Sampling - Dynata
Parteneri locali: Rotary Club Timișoara, Rotary Cetate Timișoara, Rotary Club Timișoara Cosmopolitan, Continental Anvelope Timișoara, Litens, Sfera Timișoarei, Descoperim România.

Parteneri educaționali locali: Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara prin Facultatea de Silvicultură și Horticultură, Facultatea de Agricultură, Universitatea de Vest din Timișoara prin Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, grupul de inițiativă FEAA Verde.

Partenerii naționali ai “Plantăm fapte bune în România” sunt JYSK, Bergenbier și Dedeman. Alături de ei, susțin financiar inițiativa Coca Cola HBC, Daikin, FAN Courier, Groupe Renault România, Kaufland, SIXT, Skanska și Yusen Logistics.