Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

24 de locuri pe podium la campionatul national de vara la inot masters al Serbiei

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 10 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
803

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Banatenii au dominat competitia. In cadrul editiei de vara a campionatului national de inot masters din Serbia, inotatorii Clubului de Inot MASTERS Timisoara au obtinut impreuna 16 titluri de campion national. Evenimentul a avut loc in 14 iunie, in bazinul descoperit (50 m/8 culoare) din Subotica.
Au participat inotatori masters din patru tari: Muntenegru, Romania, Serbia si Ungaria, inscrisi individual sau afiliati celor 18 de cluburi reprezentate, printre ei numarindu-se atat glorii ale inotului, cat si persoane care nu au practicat anterior inot de performanta.
Clubul de Inot MASTERS Timisoara a fost reprezentat de Mihai Lisetchi (grupa de varsta 55+), Gabriel Szabo (50+), Ildiko Talinga (50+) si Nori Tarta (50+). In total, clubul a ocupat 24 locuri pe podium (dintre care 16 titluri de campion national al Serbiei), dupa cum urmeaza:
16 locuri intai: Lisetchi - 7, Talinga – 6, Tarta – 3,
5 locuri doi: Lisetchi - 1, Tarta – 1, Szabo – 3,
3 locuri trei: Talinga – 1, Tarta – 2.
Cei patru sportivi au participat si la doua probe de stafete, castigand, de fiecare data, locul intai la grupa lor de varsta.
Pe langa clasamentul pe grupe de varsta si genuri, cele mai bune trei rezultate la fiecare proba, pe genuri (dar facandu-se abstractie de varsta) au fost rasplatite, in mod separat, cu cate o medalie. In acest sens, Ildiko Talinga a obtinut o meritorie medalie de bronz, iar Nori Tarta doua.
Cel mai activ sportiv al echipei a fost Mihai Lisetchi, care a participat la 8 probe individuale obtinand tot atatea locuri pe podium.
Clubul de Inot MASTERS Timisoara reuneste persoane care au implinit varsta de 18 ani si care au ca pasiune inotul, printre ei numarindu-se fosti sportivi, precum si persoane care nu au practicat niciodata inotul de performanta. Initiativa promoveaza practicarea activitatii sportive de catre adulti, in general, vizand, in acelasi timp, atit pastrarea starii de sanatate, cit si imbunatatirea capacitatii sportive a practicantilor.
Clubul functioneaza in regim de auto-sustinere financiara, costurile deplasarilor la concursuri fiind suportate de catre participanti.
Constituirea Clubului de Inot MASTERS Timisoara a reprezentat o premiera nationala, miscarea de inot masters fiind demarata in Romania de catre clubul din Timisoara cu speranta ca si in alte localitati se vor constitui asemenea cluburi. In prezent, cluburi de inot masters mai functioneaza in Arad, Baia Mare, Brasov, Campina, Cluj, Galati, Ploiesti si Resita.

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro