Timisoara

Concert Fara Zahar

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
1919

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 26 septembrie 202118:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș invită lugojenii la un concert al trupei Fără Zahăr, care va avea loc duminică, 26 septembrie, de la ora 18:00, în noul Centru de tineret din Lugoj (Str. Bucegi nr. 21). Fără Zahăr este un concept muzical satiric și încărcat de umor, care prezintă pe acorduri simple micile aspecte din viața românului, despre care, încă, se mai poate râde.

Achiziționare bilete

Bilete se pot achiziționa fie online, la prețul de 25 lei, accesând acest link: iabilet.ro/bilete-lugoj-concert-fara-zahar-68195/, fie fizic, la locație, înainte de începerea evenimentului, la prețul de 35 lei.

Concertul este organizat împreună cu voluntarii din cadrul proiectului Solidari pentru Lugoj și este, de asemenea, parte a proiectului „Cultura Schimbă”, finanțat de Consiliul Județean Timiș. Evenimentul se va derula în conformitate cu normele în vigoare, iar participanții vor respecta măsurile de siguranță în contextul pandemic.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta