Timisoara

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/

25 de ore de teatru non-stop

25 de ore de teatru non-stop

Detalii spectacol

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 5 zile
Vizualizari
394

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 30 august 2023 - Ieri 1 octombrie 2023

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Ediția a 13-a fi-va una cu noroc!
Festivalul 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP se va desfășura, în premieră, (și) la Timișoara, ca parte din din Programul cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.
Omule, spectatorule - lasă-te purtat în caruselul emoțiilor și al senzațiilor unui maraton teatral care va dura o noapte și o zi.
Da, chiar așa va fi! Se va juca teatru la miez de noapte, la miez de zi, la 5 dimineața.
Zeci de artiști tineri din țară vor împânzi orașul și se vor exprima, vor împărtăși, vor aduce zâmbete, emoție, hohote de râs.
Vor pune oglinda în fața ta, omule, spectatorule, călătorule.
Lasă-te purtat în caruselul acesta.
Începem în 30 septembrie pe înserat și continuăm de-a lungul nopții cu spectacole pentru toate gusturile și toate vârstele.
Alergăm ÎMPREUNĂ cu artiștii de la un spațiu la altul, pentru a le asculta povestea, povestea generației noastre, a lumii noastre, rostită și trăită acum, în 2023, anul în care, iată, TIMIȘOARA este Capitală Europeană a Culturii.
Biletele vor fi puse în vânzare în ultima zi a lunii august.
Vor fi multe evenimente cu INTRARE LIBERĂ pentru elevi & studenți.
Vrem ca acest festival să fie sărbătoarea lor, a celor tineri în suflet, o celebrare a libertății de exprimare, o bucurie de a fi ÎMPREUNĂ pe axa Sibiu-Timișoara.
Trecut – Prezent – cu o privire îndrăzneață și lucidă către viitor.
2007 – 2023 – INFINIT!
Ne vedem la Timișoara, da?
..........
În 30 septembrie - 1 octombrie 2023 va avea loc ediția “de Timișoara” a festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP organizată de Asociația Bis (BIS Teatru).
Ea va fi precedată de ediția “de Sibiu” care va avea loc în weekendul anterior (23-24 septembrie).
....
Vor participa artiști din: București, Cluj, Petroșani, Oradea, Timișoara, Sibiu.
Companii cu renume în peisajul teatral autohton, precum Reactor (Cluj), Auăleu (Timișoara), Bis Teatru (Sibiu), Teatrul de Artă și Centrul Replika (București) vor împărți scenele festivalului cu cei mai tineri actori: adolescenții de la Fabrica de Teatru din Sibiu și cei de la Asociația Ferentari (Proiect PlayHood).
Vor fi prezente în program comedii de succes precum Extraconjugal, multipremiata producție a Teatrului de Artă București, comedii cu tentă socială precum Grand Hostel Timișoara a trupei AUĂLEU (proaspăt premiată la Galele UNITER), alături de alte spectacole bine angrenate în problematicile contemporane, precum Visul trupei Reactor (laureat al Premiilor Radio România Cultural) sau Vinovat,-ă, o coproducție Replika București – Beznă Theatre Londra.
Nu va lipsi din program trupa Thespis, care va juca în memoria lui Diogene Bihoi, în toiul nopții teatrale, chiar în studioul care îi poartă acestuia numele.
Tot de-a lungul nopții, localul Cuib D’Arte va găzdui spectacole de improvizație și performance-uri muzicale, spre deliciul unui public cât mai larg și divers.
BIS Teatru va fi parte din programul festivalului atât cu succesul acestei stagiuni, Anaz și Dragonul, cât și cu spectacolele sale fetiș: Născut în ’90 și Născut în 2000. Filmul Născut în România, care întregește trilogia Bis, va fi difuzat online în dimineața maratonului teatral.
Evenimentele vor avea loc la: Sala Teatrului German de Stat, Sala Studio a Teatrului Maghiar, Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, CUIB d’Arte, Sala de Concerte a Liceului Ion Vidu, Studio Lelu Bihoi, Scârț Loc Lejer etc.
.....
25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP, ediția de Timișoara, va avea loc în 30 septembrie – 1 octombrie.
Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul Theatre Artistic Excellence, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Saptamana viitoare, Luna curenta, Luna viitoare
Tip spectacol: Teatru

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara