Timisoara

3 idei excelente de decor cu un kit bandă led

3 idei excelente de decor cu un kit bandă led

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
97

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dacă ți-ai achiziționat deja un kit bandă led care conține toate componentele de care ai nevoie pentru a începe treaba și a instala piesele înainte să pui în funcțiune rezultatul final și să te bucuri de lumina LED, cu siguranță că te-a cuprins atât nerăbdarea de a savura rezultatele, cât și curiozitatea în ceea ce privește decorurile și design-urile unice de lumini pe care le poți realiza.

Vrei să creezi un decor de lumină cât mai frumos, eficient și de efect pentru spațiul tău, cu ajutorul kitului de care dispui? Atunci te afli în locul potrivit, pentru că ți-am pregătit trei idei excelente de decor cu un kit bandă led și câteva alte accesorii accesibile precum un conector bandă LED. Ești pregătit să le descoperi? Ei bine, noi suntem mai mult decât nerăbdători să ți le dezvăluim chiar acum!

1. De-a lungul muchiilor tavanului dormitorului, cu conector bandă LED

Ai nevoie doar de un kit bandă Led care să conțină elementele prin care vei face posibilă iluminarea benzii, și de un conector bandă Led pentru conectarea benzilor în colțuri. Este un decor perfect pentru camere precum dormitorul, unde lumina slabă pe tavan este perfectă și liniștitoare. Trebuie doar să așezi banda led de-a lungul muchiilor tavanului, și să le conectezi în colțuri unde aceste muchii se întâlnesc, și astfel îți vei înrăma tavanul cu cea mai plăcută lumină, în nuanța dorită, ca să-ți vegheze somnul precum mici stele care licăresc slab. Poetic, romantic și relaxant!

2. Pe marginile podelei, de-a lungul holului

Un model foarte asemănător celui explicat mai sus, se realizează urmând întocmai aceiași pași și utilizând aceleași piese, doar că de data aceasta pe muchiile podelei, nu în partea de sus a camerei. Acest decor este ideal pentru iluminarea de-a lungul unui hol întunecat, perfectă pentru nopțile în care nu vrei să aprinzi lumina pentru a ajunge în altă încăpere, și în care te vei bucura de o iluminare subtilă la fiecare pas, pe marginile holului.

3. De-a lungul tuturor muchiilor unui spațiu interior precum sufrageria

O ultimă idee excelentă de a folosi un kit bandă led complet și câteva accesorii de tip conector bandă LED este aceea de a combina cele două sugestii de mai sus, într-una singură. Acest design de lumină este excelent pentru sufragerii, sau spații sociale, unde va fi apreciată o iluminare a întregii încăperi, venind din toate direcțiile, păstrând însă o notă de subtilitate care nu poate fi redată cu iluminarea tradițională, ci doar cu benzile LED. Acest model presupune dispunerea benzilor de-a lungul tuturor celor 12 muchii ale unui spațiu paralelipipedic interior, conectându-le cu ajutorul conectorilor speciali. Un mod excelent de a personaliza lumina LED în culorile alese și de a seta un ambient cât mai potrivit, în întreaga cameră.

Concluzie

Acestea sunt doar trei dintre zecile de sugestii, idei și modele extrem de creative ce pot fi realizate doar prin intermediul unui kit bandă led și câtorva accesorii de tip conector bandă LED. Dă frâu liber propriei imaginații și folosește ideile de mai sus doar ca pnct de pornire și inspirație pentru propriile tale capodopere de lumini. Tu cum ți-ai decora încăperea cu un kit și câțiva conectori?

Filtre articol

Categorie articol: Instalatii