Timisoara

3 idei pentru a schimba decorul din locuință

3 idei pentru a schimba decorul din locuință

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
125

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Fie că ne dorim asta sau nu, monotonia apare în viața noastră. Așa că ne trezim dimineața cu dorința de a face o schimbare! Și ce schimbare poate fi mai satisfăcătoare decât aceea a decorului din casa în care ne petrecem o bună parte din timp? Ei bine, despre schimbări ne propunem să vorbim și noi în acest articol.

Mai exact, vom prezenta 3 idei propuse de TonCorner.ro pentru a schimba decorul din locuință. Astfel dacă și tu îți propui să scapi de monotonie și să transformi acasă într-un loc nou, chiar dacă nu te muți, atunci sigur sfaturile noastre îți vor prinde bine. Iată ce ai putea avea în vedere:

Pune tapet pe perete

Sigur, un perete proaspăt văruit într-o nuanță plăcută are farmecul său, însă uneori poate deveni plictisitor să ai pereții într-o singură culoare. Și ce poate fi mai interesant decât aplicarea tapetului pe perete?

Cu siguranță tapetul schimbă în totalitate aspectul unei încăperi, indiferent care este aceea. Te vei simți ca și cum te-ai mutat, chiar dacă este aceeași cameră de care te-ai plictisit în trecut. Poți aduce culoare și mai multă viață în orice încăpere dorești, optând de exemplu pentru aplicarea unui tapet pentru perete din coletia fauna si flora, iar astfel natura va fi mai aproape de tine.

Aplicarea tapetului nu este dificil de realizat și necesită costuri destul de mici încât să merite să încerci asta. Nu ai aproape nimic de pierdut iar faptul că găsești tapet pentru fiecare încăpere în parte, inclusiv pentru bucătărie, reprezintă un motiv în plus pentru a face această alegere. De asemenea, nu vei face prea mult deranj pentru aplicarea tapetului iar într-o singură zi vei putea schimba complet aspectul pereților interiori ai casei tale, transformând acasă într-un loc diferit, în care ai parte de acea atmosferă relaxantă și intimă pe care o căutai.

Ai talent la pictură? Pictează pereții


Ori poate că nu ai vrea să-ți acoperi pereții cu tapet, din cine știe ce motive, dar totuși ai vrea ca pereții interiori ai casei tale să inspire mai multă energie și mai multă viață. Ei bine, le poți da o pată de culoare desenând diferite flori sau, de ce nu, alte ilustrații mai mult sau mai puțin abstracte. Necesită o investiție minimă, ci doar talent și mai ales răbdare, iar efectul va fi cel scontat. Iar dacă te plictisești de picturile create, vor fi ușor de îndepărtat doar cu puțin var.

Folosește decorațiuni

Decorațiunile au devenit tot mai ignorate, din dorința de a obține cât mai mult minimalism. Cu toate acestea, nu este neapărat o decizie înțeleaptă, deoarece decorațiunile au un foarte important rol în amenajarea unei încăperi. Iar de aceea ar trebui să le folosești și tu. Un simplu tablou instalat pe perete poate schimba complet atmosfera dintr-o încăpere, așa că ar putea fi un alt mod de a oferi un nou look interiorului casei tale.

Acestea sunt așadar cele 3 idei la care noi ne-am gândit pentru a-ți schimba decorul în locuință. Încearcă-le și sigur nu vei regreta.