Timisoara

3 modele de aplici extraordinare de care n-ai mai văzut până acum! Stai să mai vezi și prețul!!!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
683

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Imaginează-te în postura în care ești pe picior de renovare, ai terminat mare parte din lucrare, ai pus mobilă, ai zugrăvit, ai pus până și electrocasnicele, dar încă mai lipsește ceva...

Masa din sufragerie arată goală chiar și cu coșuri pline de fructe? Fotoliul cheamă doar pisica să stea pe el? Sau... până și blitz-ul de la telefon aduce mai multă atmosferă în living? Dacă măcar la una dintre aceste întrebări ai răspuns că da, atunci în mod clar ceva nu este în regulă cu felul în care ai ales să-ți iluminezi camera.

Stai liniștit, la Zazui.ro îți vindem 3 ponturi, gratis, iar dacă îți place ce vezi, aruncă o privire și descoperă prețul aplicelor pe care tocmai ți le vom arăta, astfel încât casa sau apartamentul tău să se bucure de acel touch de badassery.

Hai să trecem la… aplici! Care-i treaba cu ele?


Toată lumea vrea să fie fancy, așa că toți fug repede să-și cumpere cel mai mare candelabru, să-și vopsească pereții în rosegold și puțin mobilier alb. Foarte bine, dacă o astfel de imagine îți umple inima de fericire când ajungi acasă, dar până atunci, uite ce zic oamenii care consideră că stilul contemporan constă în alte valori:

3. Cuburi

Stilul modern înseamnă geometrie, înseamnă absența detaliilor inutile, înseamnă proprietăți de reflexie și refracție a luminii și… iar forme geometrice. Deci cuburile sunt absolut perfecte, mai ales atunci când mobila cât și atmosfera camerelor tale se îndreaptă spre acel stil de amenajare interioară.

Destul de similar stilului scandinav și contemporan, stilul modern respectă foarte mult toate aceste margini și canturi proeminente, simetrice sau nu, ceea ce contează cel mai mult este însăși forma. Vei vedea astfel tot felul de forme precise, finisaj opac sau lucios și o gamă cromatică specifică.

Culoare primară: Alb
Culoare secundară: Negru
Accent: Mai nou Olive, Gunmetal sau câte-un Crimson

2. Aplici în stil Steampunk


Cum poți să te gândești la altceva atunci când vezi conducte, lămpi și un decor puțin vintage? Steampunk toată ziua! Pur și simplu stilul industrial a renăscut odată cu fascinația designerilor pentru un stil ce își are inspirații foarte puternice din perioada Victoriane și Londra în cadrul Revoluției Industriale. Aplicele precum cea din imagine ilustrează perfect acea perioadă, astfel, dacă dorești să aduci momentului tău de lectură un motiv de industrialism și farmec victorian, o astfel de lampă poate să-ți fie alegerea perfectă.

1. Aplica retractabilă… sau cum să fii cool și practic

Ce poate fi mai cool atunci când vrei să te așezi pe fotoliu să citești ceva, pui pe măsuță o ceașcă de cafea, pui frumos ochelarii (sau o pipă) iar apoi cu un englezesc flick of the wrist poziționezi rapid lumina astfel încât să aduci acea bombă de stil să se așeze exact cum tu poftești.

Am desemnat această aplică pe primul loc tocmai datorită felului în care reușește să combine atât practicabilitatea cât și estetica oarecum specifică pieselor de mobilier vintage. Reinventată pentru a se plia pe trăsăturile stilurilor de amenajare mai moderne, acest tip de aplică te va ajuta să oferi camerelor tale un accent pe care nu-l vei mai găsi nicăieri.

Sursă foto: Zazui.ro