Timisoara

3 modele de masina de tocat carne profesionala, pentru restaurantul dumneavoastra!

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
175

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Denumirea masinii de tocat carne profesionale este una foarte descriptiva, aratand cele patru beneficii principale ale unui astfel de echipament HoReCa: "masina" denota un proces automatizat, cu un randament ridicat; "tocat" arata actiunea propriu-zisa, dovedind utilitatea unui astfel de produs; "carnea" este in continuare ingredientul principal in restaurantele din Romania, motiv pentru care un astfel de utilaj nu poate lipsi din nicio unitate de alimentatie publica respectabila; iar cuvantul "profesional" implica fiabilitate, siguranta si o durata indelungata de viata.

Prin urmare, daca detineti un local in care preparati si serviti mancare clientilor dumneavoastra, o masina de tocat carne profesionala este absolut necesara. Cu cateva exceptii, care tin de cultura vegetariana sau vegana, in toate restaurantele din tara noastra se servesc produse si feluri de mancare pe baza de carne.

Fie ca vorbim despre supe, ciorbe, mancaruri traditionale, pizza, shaorma sau delicatese de pe alte meleaguri, acestea contin carne. Si nu e de mirare, avand in vedere calitatile incontestabile ale alimentului respectiv, indiferent de modul de preparare. Pe langa gustul delicios si inconfundabil, aportul energetic al carnii pentru organism este de necontestat, iar valoarea nutritionala este si ea ridicata.

Proiectul Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile restaurantelor din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie zeci de modele de masini de tocat carne profesionale potrivite atat pentru carmangerii, abatoare si centre logistice alimentare, cat si pentru supermarket-uri si cantine.

Pe langa beneficiile descrise mai sus, un astfel de echipament HoReCa are si rolul de a spori increderea clientilor in business-ul dumneavoastra, in momentul in care observa cum carnea este tocata in fata lor. Nu in ultimul rand, design-ul compact si structura din otel inox, pentru o curatare usoara, sunt alte doua argumente in favoarea acestor utilaje.

Iata, in continuare, 3 modele de masini de tocat profesionale din oferta Fresco Expert, alaturi de principalele lor caracteristici si specificatii tehnice. Indiferent ce varianta ati alege, in functie de bugetul si nevoile restaurantului pe care il conduceti, trebuie sa stiti ca aveti garantia unui echipament fiabil, cu o productivitate iesita din comun:

Masina de tocat carne profesionala Berkel TS 22 - pret 5.470 de lei (redus de la 7.211 lei)

Dimensiuni: 23x67x47 cm / Greutate: 32 kg / kW electric: 1,1 / Productivitate: 250-350 kg/h / Dotari: motor de actionare reversibil, comutare inversa, pusher inclus, tava de primire inclusa.

Masina de tocat carne profesionala Virtus FIF0002 - pret 2.617 lei

Dimensiuni: 24x44x51 cm / Greutate: 24 kg / kW electric: 1,1 / Productivitate: 300 kg/h / Cuva de incarcare: 12x5,2 cm / Gura de iesire: 82 mm / Viteza: 1.400 RPM.

Masina de tocat carne profesionala Virtus FIF0007/E - pret 4.219 de lei

Dimensiuni: 50,5x32x57 cm / Greutate: 50 kg / kW electric: 1,5 / Productivitate: 400 kg/h / Viteza: 1.400 RPM / Dotari: buton oprire de urgenta.

Toate cele trei modele prezentate mai sus dispun de garantie Base Care inclusa in pret: montaj, 12 luni de piese de schimb si manopera.