Timisoara

3 reguli simple ca să câștigi mai des la pariuri

3 reguli simple ca să câștigi mai des la pariuri

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 saptamana si 23 ore
Vizualizari
58

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Orice parior, plecând de la pariorii amatori și ajung la cei profesioniști, își dorește să obțină profit din pariurile sportive. În ceea ce privește pariorii amatori, acest lucru nu se întâmplă foarte des, iar asta se întâmplă din diferite motive. Pariorii profesioniști, în schimb, câștigă constat la pariuri. Pentru a putea să îți crești șansele de câștig și să câștigi mai des la pariuri trebuie să urmezi câteva reguli și strategii pariuri. O să îți prezint 3 reguli pe care să le urmezi care te vor ajuta să câștigi mai des.

1. Money managementul
În toate articolele pe care le vei găsi pe internet despre cum să îți mărești șansele de câștig la pariuri vei găsi money managementul. Money managementul se referă la cunoașterea și gestionarea banilor pe care îi rulezi la pariuri. În primul rând, pentru a ști cât îți permiți să pariezi, trebuie să știi ce venituri obții și cât îți dorești să câștigi.

Trebuie să îți analizezi veniturile și să îți aloci o sumă bine calculată pentru pariuri pentru fiecare lună. Suma alocată pentru pariuri nu trebuie să depășească 20% din totalul veniturilor tale. De asemenea, această limită pe care ți-o setezi nu trebuie depășită niciodată. Acest lucru te va feri de eventualele situații neplăcute și te va ajuta să te bucuri la maxim de plăcerea de paria. De asemenea, trebuie să îți setezi un target de câștig pentru a putea vedea cum să îl atingi. Dacă nu știi încotro te îndrepți, nu vei ști nici cum să ajungi acolo.

2. Strategia de pariere
Dacă vei întreba orice parior profesionist cum reușește să câștige constant, îți va spune că un mare procent ține de strategie. Folosind o strategie, nu vei juca haotic și vei avea șanse reale de a ajunge la profitul pe care îți dorești să îl atingi. Există multe strategii pe care le poți aplica la pariuri, însă fiecare este potrivită anumitor pariori.

În primul rând, strategiile depind de banca de care dispui și de cât de repede vrei să ajungi la câștigul dorit. Printre cele mai cunoscute strategii de pariere se numără Martingale, Fibbonacci și D’Alembert. Martingale este o strategie care îți dublează miza primului pariu. Acesta presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierzător. Această strategie are dezavantajul că poți ajunge la pariuri foarte mari, iar câștigul nu va fi foarte mare, dar va fi sigur. Problema apare când ai o serie de pariuri pierzătoare și ajungi să pariezi sume mari, iar când câștigi îți vei recupera pierderea și doar vei dubla primul pariu.

3. Cotele de pe bilete
Cu siguranță știi de pariorii care au bilete interminabile și cote extrem de mari. Acești pariori au de obicei o rată foarte mică de succes și atunci când trag linie la sfârşitul lunii observă că au ieșit în pierdere. Acest lucru se întâmplă deoarece cu cât ai mai multe evenimente pe bilet și o cotă mai mare, cu atât șansele de a câștiga sunt mai mici. Este de preferat să joci bilete cu maxim 3 sau 4 evenimente, iar fiecare cu cote reale. De asemenea, nu este indicat să joci pe evenimente cu cote mai mici de 1.50, pentru că nu te vor ajuta prea mult.