Timisoara

3 titluri de cărți rare pe care le poți vinde către anticariat

3 titluri de cărți rare pe care le poți vinde către anticariat

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
736

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vânzarea cărților este o soluție avantajoasă pentru cei care se află în căutarea unei modalități rapide și sigure prin care să obțină un venit în plus. În ultima perioadă, tot mai multe persoane se orientează către oferta unui anticariat care este dispus să ofere o sumă corectă de bani în schimbul cărților vândute. De asemenea, mulți sunt interesați să lichideze o bibliotecă întreagă și nu vor să piardă timp pentru vânzarea separată a fiecărei cărți în parte. Unul dintre anticariatele care vin în întâmpinarea cerinței tot mai mari de vânzare a cărților vechi, indiferent de cantitate și de anul apariției, este anticariatul CumparCarti.ro

Mulți au în bibliotecă titluri valoroase, cărți rare care se pot vinde către anticariat
Valoarea unei cărți crește atunci când a fost tipărită în puține exemplare sau când a aparținut unei personalități în trecut. Cei care se află în posesia unor astfel de cărți trebuie să știe că pot să apeleze la anticariatul Cumpar Carti pentru evaluarea și vânzarea cărților. O mare parte dintre cei care au în colecția de cărți astfel de titluri nu le cunosc încă valoarea. Pentru a nu trece cu vederea acest aspect care le poate aduce un venit suplimentar considerabil, orice colecționar de cărți trebuie să verifice cu atenție titlurile pe care le deține și să se intereseze cu privire la raritatea acestora chiar și pe Internet, după care le poate vinde rapid. De exemplu, anticariatul mai sus menționat se ocupă cu achiziții de cărți în Timișoara, dar și din alte orașe din România.

Ce cărți rare pot fi valorificate prin vânzarea la anticariat?
Piața de carte abundă de o mulțime de volume rare, publicate acum zeci ori sute de ani sau care au aparținut unor personalități istorice importante. Dintre acestea, următoarele trei titluri pot fi valorificate prin vanzarea lor catre anticariat:

1. „Istoria românilor din Dacia Traiană”: această carte se găsește în librării, însă există anumite ediții care valorează foarte mult și pot fi vândute cu câteva sute de lei, tocmai pentru că sunt foarte vechi și au căpătat o valoare istorică;

2. „Biblia adică Dumnezeiasca Scriptură a legii vechi și a celei nouă tipărită în zilele Majestaței sale Carol I”: din categoria cărților de religie, acest titlu este unul care valorează câteva sute de lei. Este vorba de cartea publicată în anul 1914, cu un număr de 1646 de pagini;

3. „Importul amforelor ștampilate la Istria”: această carte se înscrie tot în registrul cărților de istorie, fiind disponibilă în foarte puține exemplare la momentul actual. Vânzarea acesteia la anticariat poate aduce proprietarului o sumă mai mult decât avantajoasă.

Acestea sunt doar câteva dintre titlurile de cărți rare și valoroase. Cumpăr Cărți este locul în care titlurile rare pot fi valorificate într-un venit suplimentar, ținând cont că unele cărți pot ajunge să valoreze chiar și sute de lei.
Vânzarea cărților la anticariatul Cumpăr Cărți este avantajoasă nu numai pentru faptul că achiziționează cărți dintre cele mai rare la un preț bun, ci și pentru că procesul de vânzare se desfășoară rapid și nu necesită investiții suplimentare, precum costuri pentru transport.