Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

4 beneficii importante ale ciorapilor compresivi

4 beneficii importante ale ciorapilor compresivi

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
791

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ai nevoie, pe lângă ciorapii clasici și de modele medicinale, care să aducă beneficii asupra sănătății? Poți să-ți îndrepți atenția către ciorapii compresivi, care sunt folosiți la nivel global de femei și bărbați, de vârste diferite. Purtați corespunzător, ciorapii compresivi sunt de folos pentru persoanele care au probleme cu circulația periferică, fac sport sau sunt sedentare și se confruntă cu prevenirea sau tratarea afecțiunilor venoase. Vrei să știi de ce merită să folosești ciorapi medicinali? Iată care sunt beneficiile clare ale acestor accesorii!

Ciorapii compresivi sunt de ajutor pentru sportivi

În primul rând, este recomandat să alegi o pereche de ciorapi cu compresie puternică dacă ești o persoană activă. Fie că îți place să alergi în parc sau să mergi la sală, ciorapii compresivi sunt recomandați pentru orice activitate care solicită mușchii membrelor inferioare. Mușchii gambei sunt solicitați atunci când faci sport și pot să apară blocaje musculare, numite și cârcei. În acest caz, sângele nu mai circulă corespunzător și formează contracții musculare de o intensitate variabilă, pe care vrei să le eviți.

Ciorapii compresivi încurajează circulația sanguină

Trebuie să știi că modelele de ciorapi medicinali nu se îmbracă la fel ca dresurile obișnuite. Motivul? Ciorapii compresivi sunt mai strânși în jurul gleznei, de aceea îți este mai greu să-i tragi pe picior. Nu te teme, aceste modele realizează o presiune graduală, care scade pe măsură ce ajung la partea superioară a gambei sau a coapsei. Datorită acestei presiuni, ciorapii compresivi încurajează și îmbunătățește vizibil circulația sângelui, diminuând și efectul de umflare a picioarelor. Îi poți folosi și dacă ai picioare obosite sau te confrunți cu varice. Persoanele care stau mult în picioare, femeile însărcinate sau care au probleme cu retenția de apă pot folosi acești ciorapi. La fel de potriviți sunt și pentru cei care se recuperează după o intervenție chirurgicală sau au o perioadă sedentară.

Ciorapii compresivi împiedică formarea cheagurilor de sânge

Totodată, ciorapii medicinali împiedică formarea de cheaguri de sânge la nivelul venelor. Pentru că orice mușchi din corp este predispus la blocaje, apariția cheagurilor de sânge afectează mușchii și îi deteriorează. Dacă te confrunți cu problema venelor varicoase, poți să apelezi la ciorapi compresivi, care ajută la prevenirea sau la tratarea simptomelor.

Ciorapii compresivi relaxează picioarele

În final, poți să alegi ciorapii compresivi de fiecare dată când vrei să ai picioare relaxate și frumoase. Cu ajutorul lor, elimini durerile neplăcute, senzația de picioare grele și inflamația la nivelul membrelor. În zilele noastre, ciorapii medicinali nu se mai adresează doar persoanelor în vârstă. Acești ciorapi se găsesc în diferite modele, materiale și culori, în nuanțe care imită pielea. Mai mult, poți alege stiluri cu talpă închisă sau deschisă, modele până la genunchi, până la coapsă sau ciorapi care arată la fel ca dresurile obișnuite.

Ciorapii medicinali nu prezintă nicio complicație și pot fi folosiți de orice persoană. Există câteva contraindicații de care ar fi bine să ții cont - dacă suferi de infecții ale pielii, de boli arteriale periferice sau de insuficiență cardiacă congestivă, poți evita ciorapii compresivi. Ia întotdeauna legătura cu medicul curant, care-ți poate spune dacă este recomandat să-i porți.

Sursa foto: unsplash.com/photos/CvVgHAGfWes

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro