Timisoara

4 motive pentru care să cumpărați online prin Tipli

4 motive pentru care să cumpărați online prin Tipli

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
403

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se știe că în ultima perioadă magazinele și-au extins tot mai mult prezența în mediul virtual, iar cumpărăturile online au devenit tot mai preferate. Acum având totul doar la un click distanță, cumpărăturile online sunt soluția ideala de a câștiga timp și de a beneficia de cele mai avantajoase prețuri. Mai nou, cumpărând online, puteți profita și de reducerea cashback de la Tipli. Nu sunteți siguri cum funcționează un serviciu de cashback? Citiți în continuare pentru a afla cum puteți profita de cashback și ce alte beneficii vă oferă cumpărăturile online prin Tipli.

Câștigați bani înapoi din fiecare cumpărătură online

După cum am menționat deja, cu Tipli puteți beneficia de bani înapoi sau de așa numitul cashback din fiecare comandă plasată prin intermediul portalului său. Serviciul de cashback funcționează foarte simplu. Tipli colaborează cu mai multe magazine online, cu care s-a înțeles să aducă clienți pe site-urile lor în schimbul unui comision. Deci Tipli primește un comision stabilit de magazinul online din suma fiecărei comenzi plasate prin intermediul portalului său. Acest comision este împărțit cu clientul respectiv. De exemplu, dumneavoastră alegeți să plasați o comandă în magazinul Nemira: intrați pe Tipli, accesați magazinul de acolo și ulterior vă continuați comanda pe site-ul magazinului așa cum sunteți deja obișnuiți. În maximum 48 de ore de la plasarea comenzii, dumneavoastră veți primi comisionul de la Tipli drept recompensă pentru cumpărătura dvs. Deci, pentru faptul că ați ales să vă redirecționați către magazinul online de pe Tipli, înainte de a plasa comanda, dumneavoastră veți primi o parte din banii cheltuiți înapoi.

Beneficiați de suport online la rezolvarea oricărei probleme

Vă întrebați ce se întâmplă în cazul în care nu primiți banii înapoi, deși v-ați redirecționat de pe Tipli? Mai întâi, trebuie să conștientizați faptul că este vorba de tehnică, iar aceasta nu funcționează întotdeauna perfect. De aceea, în cazurile în care nu ați primit banii înapoi în urma comenzii, Tipli vă oferă suport online pentru a vă ajuta să rezolvați orice problemă.

Găsiți reduceri și oferte speciale în magazinele preferate

Un alt motiv pentru care vă recomandăm să cumpărați prin Tipli este faptul că aici găsiți oferte și promoții actuale în magazinele dvs. preferate. De fiecare dată când doriți să cumpărați online, intrați pe Tipli și căutați ce oferte are magazinul care vă interesează. Dacă nu ați găsit nimic interesant în magazinul respectiv, lăsați-vă inspirați de ofertele altor magazine asemănătoare. Nu ezitați să explorați pe Tipli și ofertele actuale ale celui mai mare hipermarket - Carrefour. Beneficiați de reduceri la o mulțime de produse - de la îmbrăcăminte până la produse alimentare. Tot pe Tipli veți găsi diverse cupoane de reducere pe care le puteți aplica la cumpărătura dvs. Fie că alegeți să plasați o comandă în magazinul Alibaba. Dacă vă veți redirecționa de pe Tipli înainte de a plasa comanda în magazin, aplicând și un cod de reducere, dumneavoastră veți beneficia de reducere dublă la achiziție.

Aveți acces online la cataloage promoționale

Tipli distribuie și cataloagele promoționale ale celor mai populare magazine din România. Căutați inspirație pentru amenajarea casei dvs. sau doriți să aflați ce produse de sezon se află la reducere? Intrați pe Tipli și accesați online revistele și broșurile supermarketurilor sau cataloagele magazinelor de modă. Răsfoiți-le oriunde v-ați afla și inspirați-vă pentru o ținută deosebită sau pentru o cină de succes la cele mai bune prețuri.

Mai stați la îndoială de ce ați cumpăra online, și anume prin intermediul portalului Tipli? Accesați chiar acum portalul și descoperiți o nouă lume a shoppingului online.