Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

4 sfaturi de prevenire a celulitei pentru persoanele comode

4 sfaturi de prevenire a celulitei pentru persoanele comode

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 4 saptamani si 6 zile
Vizualizari
439

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Celulita reprezintă una dintre cele mai comune probleme de natură estetică, ce afectează peste 80% dintre femei la un moment dat în viață. Aspectul tip coajă de portocală apare indiferent de constituția fizică, fie că ești zveltă, fie atletică. Nici bărbații nu sunt ocoliți de celulită, doar că prin comparație cu femeile, procentul este semnificativ mai mic. Acest lucru se întâmplă, deoarece pielea femeilor este mai subțire, ele dețin mai multă grăsime în corp și de asemenea pentru că întâmpină dezechilibre hormonale în timpul ciclului menstrual.

Celulita conferă pielii un aspect denivelat din cauza faptului că celulele de grăsime din țesuturi presează straturile de fibre de colagen pe zone precum: șezut, sâni, abdomen, coapse și partea superioară a brațelor.

Formarea celulitei poate fi o consecință a dereglărilor limfatice


De cele mai multe ori, celulita este rezultatul acumulării de toxine în celulele de grăsime. Așadar, dacă te confrunți cu celulită, atunci este recomandată o dietă pentru eliminarea reziduurilor, patogenilor și toxinelor din ficatul și sistemul tău limfatic. Acesta din urmă este o cale de evacuare a toxinelor din celule și țesuturi, lăsând organismul curat. Când se formează blocaje limfatice, deșeurile încep să se adune, ceea ce conduce la boli, unele fiind vizibile la exterior.

Aspectul cojii de portocală sau prezența celulitei reprezintă un astfel de exemplu. Pentru a preveni astfel de consecințe nefaste, limfa trebuie pusă mereu în mișcare. Dacă aceasta stagnează, atunci procesul de eliminare și toxinelor se oprește, reziduurile încep să se strângă în celulele de grăsime. Acestea se umflă și astfel se formează denivelări pe suprafața pielii, adică celulita.

Blocajele fluxului limfatic au drept cauze următoarele obiceiuri: nutriție bogată caloric, metabolismul lent, deshidratarea puternică, sedentarismul, modificările hormonale, exces de grăsime în corp, obiceiul de a fuma. Partea bună este faptul că, aspectul cojii de portocală poate fi prevenit sau corijat prin metode non-invazive.

  • Masajul robotic și combaterea sedentarismului

Țesutul conjunctiv necesită stimulare constantă pentru a se menține sănătos. Masajul robotic se numără printre cele mai indicate soluții în acest sens. Folosirea zilnică a fotoliilor de masaj și relaxare pentru minim 15 minute elimină inflamațiile, stimulează fluxul limfatic și accelerează sângele să circule în tot corpul. După cum s-a specificat deja, celulita are anumite zone preferate, precum brațele, fesele, abdomenul sau șoldurile. Fotoliile de masaj sunt prevăzute cu programe automate sau manuale care vizează aceste zone afectate, ceea ce ajută la păstrarea pielii tonifiată și sănătoasă. De asemenea, fotoliile de masaj electric sunt o alternativă confortabilă în mod special pentru firile sedentare sau persoanele care din diverse motive au o activitate fizică redusă.

  • Activitate fizică în mod regulat

Poți aborda o rutină de activitate fizică, în care să combini exerciții de forță cu cardio. Dacă nu ești pasionat de sală sau nu faci sport în general, atunci fă de minim 3 ori pe săptămână exerciții de întindere care să te ajute să reduci celulele de grăsime și să te bucuri de o piese elastică. Poți îmbina exercițiile cu programele de masaj cu întindere oferite de fotoliile de masaj profesional cu Inteligență Artificială. Află mai multe detalii pe Medicarelax.ro.

  • Alimente care previn inflamațiile celulelor de grăsime

Pentru a combate umflarea celulelor de grăsime, evită să consumi zahăr și alimente procesate. În schimb, alcătuiește o dietă care să includă în primul rând produse de origine vegetală.

  • Menține corpul permanent hidratat

Consumul de minim 2 litri de apă pe zi este o regulă esențială pentru optimizarea fluxului limfatic, pentru menținerea țesuturilor conjunctive sănătoase și pentru eliberarea corpului de elemente dăunătoare.

Chiar dacă celulita este considerată o problemă de natură cosmetică, aceasta indica faptul că, organismul tău are nevoie de detoxifiere.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro