Timisoara

4 surprize romantice pentru iubita ta

4 surprize romantice pentru iubita ta

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
1338

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci când ești implicat într-o relație romantică, micile atenții și surprize pot fi absolut esențiale pentru ca lucrurile să funcționeze bine. La începutul oricărei relații, gesturile romantice vor determina persoana pe care o îndrăgești să se apropie de tine emoțional și să te aprecieze tot mai mult. Odată avansați în relație, partenerii trebuie să își reamintească reciproc faptul că sunt recunoscători pentru ceea ce au construit împreună, iar gesturile frumoase capătă o și mai mare semnificație. Indiferent în ce stadiu al relației te afli, cu siguranță te-ar ajuta să îți surprinzi iubita cu o surpriză romantică. Chiar dacă gesturile frumoase nu sunt neapărat legate de lucruri materiale, uneori darurile simbolice ajută foarte mult dacă dorești să îți faci partenera să se simtă iubită.

Iată patru idei de surprize care vor condimenta relația voastră:

Oferă-i flori

Dintotdeauna, florile au reprezentat un simbol al romantismului și al iubirii. Oferite unei femei, acestea transmit un mesaj foarte puternic, pentru că vin să sublinieze sensibilitatea bărbatului din partea căruia aceasta le primește, dar și aprecierea pe care el vrea să i-o arate. Nu trebuie să existe o ocazie specială pentru a oferi flori și nici nu e nevoie să îți superi partenera, înainte de a face acest gest. Dimpotrivă, gesturile fără o justificare pragmatică sunt mult mai puternice și mai bine recepționate. Află ce flori îi plac și cumpără-i un buchet sau un aranjament de la florăria online Floria. Dacă nu cunoști, încă, florile preferate ale iubitei tale, trandafirii, crinii ori irișii sunt mereu idei inspirate, astfel că poți lua în calcul aceste opțiuni.

Cumpără bilete la film sau la teatru


Problemele cotidiene ne fac pe mulți dintre noi să fim obosiți, stresați și încordați chiar și la finalul zilei de muncă ori de studiu. Astfel, nevoia de relaxare este una foarte pregnantă, chiar dacă avem tendința de a o ignora și de a ne concentra pe ce credem că e mai important. Totuși, oamenii au nevoie să se odihnească și să își regenereze energia și forțele. Îți poți surprinde iubita ajutând-o să iasă din rutină prin cumpărarea unor bilete la un film sau o piesă de teatru despre care știi că ar putea fi interesată. Desigur, veți merge împreună și vă veți bucura de un spectacol care să vă permită să vă relaxați unul lângă celălalt.

Du-o într-o călătorie surpriză

Ce altă modalitate mai bună pentru a ieși din cotidian decât plecatul din locurile în care-ți petreci majoritatea timpului? Călătoritul este o activitate care îți permite să ieși din rutină și să cunoști locuri noi, astfel că un city break de două-trei zile, ori o simplă drumeție sau o excursie la munte ar fi cu siguranță primită excelent de către iubita ta. Desigur, dacă mai adăugăm și faptul că totul va fi o surpriză, ideea ta va fi cu certitudine foarte bine primită și vei reuși să îți faci partenera să se simtă cu adevărat apreciată și protejată.

Pregătește cina

Sunt puține lucruri care sensibilizează o femeie la fel de mult precum o cină pregătita chiar de către partenerul ei. Nu este deloc dificil să pregătești un fel de mâncare simplu, precum paste sau friptură de curcan și cartofi la cuptor. Asezonate cu un vin roșu sau roze de calitate și o atmosferă romantică, cu siguranță vor crea sentimente foarte plăcute pentru partenera ta și relația voastră va fi solidificată și mai mult.

Cadourile și surprizele romantice rămân în continuare foarte apreciate în relațiile de cuplu, iar femeile pun foarte mult preț pe gesturile mici, dar cu semnificație mare. Cumpără-i iubitei tale flori, bilete la film sau teatru, dar surprinde-o și cu o călătorie surpriză ori cu o cină gata pregătită pentru voi doi. Gesturile vor fi, cu siguranță, apreciate.


Sursa foto: