Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

5 avantaje pe care ţi le aduce pavarea curţii

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Apartine de
DWF
Vizualizari
869

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pavarea curţii îţi aduce avantaje estetice, practice şi utilitare. În funcţie de suprafaţă şi de zonele pe care doreşti să le acoperi sau să le legi printr-o cale de acces, pavelele au un plus de rezistenţă şi aspect faţă de beton şi asfalt. Şi un raport preţ-calitate avantajos.

Durabilitate

Rezistenţa continuă la abraziune şi şocuri este primul avantaj al unui pavaj pentru curte, capabil să suporte orice tip de trafic în orice condiţii de vreme. Cu cerinţe de întreţinere minime, pavelele rezistă timp îndelungat şi îşi menţin structura şi aspectul. Sunt potrivite pentru accesul pietonal şi parcarea auto, păstrându-şi forma intactă indiferent de greutatea suportată.

Flexibilitate


Spre deosebire de plăcile din beton, care pot fi crăpate de condiţiile extreme de vreme sau de impact, instalarea pavelelor într-un bloc unitar cu rosturi de dilataţie la o anumită distanţă le oferă un grad de elasticitate ce preia mai uşor şocurile. O placă turnată este expusă mişcărilor frecvente ale pământului, cauzate de fenomene naturale sau de traficul intens din apropiere.

Spre exemplu, un cutremur uşor, pe care nici nu-l sesizezi, poate avea urmări asupra unei terase turnate din beton. La fel şi vibraţiile produse de utilitarele de trafic greu care trec prin jurul casei tale. În cazul pavajelor, acestea sunt turnate de cele mai multe ori pe un strat de nisip, care permite aşezarea lor în timp, în funcţie de mişcarea pământului, prevenind fisurarea sistemului.

Costuri de întreţinere scăzute

Atunci când se întâmplă ca una sau mai multe bucăţi să cedeze, înlocuirea este un proces simplu, fără distrugerea ansamblului. Este ca înlocuirea unei piese mici dintr-un puzzle. Acest lucru înseamnă costuri generale de întreţinere şi reparaţii semnificativ mai mici decât variantele din beton sau asfalt, pentru care orice intervenţie minoră devine evidentă.

Instalare rapidă


Timpul scurt în care se instalează un pavaj este un alt argument pentru a alege acest tip de suprafaţă în curtea ta. După alegerea modelului, dalele se livrează gata turnate, la faţa locului rămâne doar procesul de montaj pe nisip. Înclinaţia pentru scurgerea apei este foarte importantă, aşadar lucrează numai cu firme de profesionişti, deoarece infiltraţiile de apă pot produce neplăceri de ordin estetic. Odată terminat procesul de instalare, terasa şi aleile sunt complet utilizabile, gata să fie traversate şi parcurse pietonal sau auto, fără a mai aştepta uscarea, ca în cazul altor materiale.

Estetic


Din punct de vedere estetic, o curte pavată reprezintă un peisaj net superior datorită multitudinii de materiale şi modele existente. Poţi continua cromatica şi stilul arhitectural al casei, poţi desena trasee prin curte, figuri geometrice sau florale. Dalele de pavaj se aleg în funcţie de locul în care se instalează şi de stratul-suport existent. Travertinul, marmura, ardezia, granitul, gresia şi piatra compozit sunt doar câteva dintre materialele ce pot deveni pavaj. Culorile sunt diverse, iar finisajul poate fi, în funcţie de trafic: mat, fiamat, periat, dăltuit, antichizat, sablat, natur, buceardat sau nelustruit.

Pentru suprafeţele intens circulate din curte, pavajul este alegerea optimă. Îţi asigură rezistenţă, întreţinere uşoară şi un aspect plăcut. Dacă doreşti ca suprafaţa pe care calci să fie un element aparte de design, apelează la ajutorul unui specialist care să-ţi prezinte idei de integrare a pavajului în stilul arhitectural al casei.

Sursa foto:piatraonline.ro

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro